ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 4 Απριλίου 2022

Γολγοθάς για μητέρα που το παιδί της νόσησε με κορωνοϊό - Κραυγή αγωνίας για παιδίατρο στο Νοσοκομείο Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:41:00 π.μ. | | | | |
Κραυγή αγωνίας για παιδίατρο στο Νοσοκομείο Ναυπλίου
Τον Γολγοθά που έζησε περιγράφει μια μητέρα από το Ανυφί Ναυπλίου, όταν το παιδί της 6 χρονών νόσησε από κορωνοϊό με έντονη δύσπνοια και στο Νοσοκομείο Ναυπλίου που επισκέφθηκε την ενημέρωσαν πως δεν υπάρχει παιδίατρος. 

Τι αναφέρει η μητέρα σε επιστολή της προς τις Αργολικές Ειδήσεις:    

"Καλημέρα σας, θα ήθελα παρακαλώ πολύ να δημοσιεύσετε το εξής απίστευτο που συνάντησα στο Νοσοκομείο Ναυπλίου στις 29/3/2022. 

 Την Τρίτη 29/3 νόσησε ο γιος μου 6 ετών με κορωνοϊό. Ξημερώματα 30/3 στις 5 το πρωί παρουσίασε έντονη δύσπνοια ,δεν μπορούσε να ανασαίνει κυριολεκτικά . Τηλεφώνησα στην αστυνομία κ μου είπαν εφημερεύει το νοσοκομείο Ναυπλίου. 

Πηγαίνοντας εκεί πολύ γρήγορα και με πολύ άγχος και φόβο για το παιδί μου συνάντησα την απάθεια του προσωπικού. Αφού περιμέναμε να έρθει ο εφημερεύον γιατρός κάνοντας υπομονή και κάνοντας προσευχή να πάνε όλα καλά ήρθε. 

Ήρθε να μας πει ότι δεν έχουν παιδίατρο !!!!!! Σε νοσοκομείο που εφημερεύει !!!! Και δεν μπορούν να εξετάσουν το παιδί !!!!!!!!!!!!!!!!!! 

Τους είπα ότι μίλησα με την αστυνομία και μου είπαν να έρθω εδώ .  Το παιδί δεν ανέπνεε πριν λίγο και πρέπει να το δείτε !!! 

Η απάντηση ήταν η ίδια δεν έχουμε παιδίατρο. Μπήκαν στον κόπο να βάλουν μόνο οξύμετρο όπου το οξυγόνο ήταν καλό και μέχρι εκεί . 

Όμως πηγαίνοντας στην Κόρινθο την ίδια στιγμή το παιδί χρειάστηκε επιτόπου αγωγή με κορτιζόνη εισπνεόμενη και από το στόμα και όπως μας ενημέρωσαν το οξυγόνο δεν παίζει ρόλο καθώς είχε κλείσει ο λάρυγγας του παιδιού και δεν πήγαινε ο αέρας ώστε να αναπνεύσει.!!!!! 

Θα ήθελα να πω ότι λυπάμαι πολύ που το 2022 στην περιοχή μας δεν μπορούμε να κρατήσουμε ασφαλή τα παιδιά μας ! 

Θα έπρεπε να ντρέπονται για την αντιμετώπιση σε ένα παιδί 6 χρόνων και στους γονείς του που εκείνη τη στιγμή χάνουν τη γη κάτω από τα πόδια τους . 

Παρακαλώ να δημοσιεύσετε τα παράπονα καθώς κάποιος γονιός μπορεί να ενημερωθεί από αυτό και να πάει κατευθείαν το παιδί του σε κάποιο νοσοκομείο που θα του δώσουν σημασία . 

 Σταυράκη Ρεβεκα Ανυφί Ναυπλίου"
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ