ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 12 Μαΐου 2022

Ολοκληρώθηκε στο Ναύπλιο το "4ο ARGOLIDA CLASSIC RALLY REGULARITY" (αποτελέσματα)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:43:00 μ.μ. | |
Απονομές
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ιστορικών αυτοκινήτων το <<4ο ARGOLIDA CLASSIC RALLY REGULARITY>> που διοργάνωσε η Α.Λ.Μ.Α. 4Χ4 ΝΑΥΠΛΙΟΥ σε συνεργασία με τον Δήμο Ναυπλιέων και τον Δήμο Επιδαύρου. 
Η εκκίνηση δόθηκε στις 10:30 από το γραφικό λιμανάκι της Παλαιάς Επιδαύρου και ο τερματισμός στις 16:30 στο λιμάνι Ναυπλίου. Τα πληρώματα απολαύσαν ένα άρτια οργανωμένο αγώνα με 13 συναρπαστικές ΕΔΑ ακριβείας, γεμίζοντας μαγευτικές εικόνες τους δρόμους της Αργολίδας με αυτές τις διαφορετικές παρουσίες των ιστορικών αυτοκινήτων. 
Οι 50 χρονομετρήσεις, οι ζητούμενες εναλλαγές ΜΩΤ και ο ιδανικός ρυθμός του αγώνα κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον και στα συνολικά 240 χλμ με συνεχείς αλλαγές στην διεκδίκηση των πρώτων θέσεων στην κατάταξη. Σε πανηγυρικό κλίμα και με φόντο την παραλία του Ναυπλίου και το Μπούρτζι, έγιναν οι απονομές της γενικής κατάταξης και των κατηγοριών του 4ου A.C.R.R. 
Τις απονομές έκαναν, ο δήμαρχος Ναυπλίου Κος Δημήτρης Κωστούρος, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Επιδαύρου Κος Φώτης Οψιμούλης και ο παρατηρητής του αγώνα Κος Γιώργος Παυλόπουλος. 
Η Α.Λ.Μ.Α. 4Χ4 ΝΑΥΠΛΙΟΥ μετά την άψογη συνεργασία με τους άρχοντες του αγώνα και την υποστήριξη των Δήμων Επιδαύρου και Ναυπλιέων καθώς και των χορηγών, Πηδάλιο, Auto Parts Velissaris, Καψιώτης – Κουτρουμπής ανταλλακτικά, Καζάρας καύσιμα και EK group Giannaka, ανταποκρίθηκαν πλήρως στις απαιτήσεις ενός αγώνα με υψηλά αγωνιστικά στάνταρ. 
Στον αγώνα συμμετείχαν αγωνιζόμενοι με μεγάλη εμπειρία και διακρίσεις όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. 

Όλοι έμειναν ικανοποιημένοι και ανανέωσαν το ραντεβού τους για το 5ο A.C.R.R. Η τελική κατάταξη και οι νικητές του 5ου A.C.R.R. είναι:


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ