ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 26 Μαΐου 2022

Μαλτέζος: Δρομολογήθηκαν λύσεις κατά την επίσκεψη Τσιάρα στο Ναύπλιο για σειρά από θέματα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 2:46:00 μ.μ. | | |
Με χαρά υποδεχθήκαμε σήμερα στο Ναύπλιο τον Υπουργό Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα, ο οποίος συνοδευόταν από τον Πρόεδρο του ΚΤ. ΥΠ (Κτιριακές Υποδομές Α.Ε) Τιμολέωντα Κατσίπο καθώς και από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Θανάση Γιάνναρη.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης του Υπουργού έγιναν συναντήσεις με τους Δικαστές, Προέδρους Εφετών Πρωτοδικών, τους Εισαγγελείς Πρωτοδικών και Εφετών, με τον Πρόεδρο,τον Αντιπρόεδρο και στελέχη του Δικηγορικού Συλλόγου.

Παρόντες ήταν ο Βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός και ο Δήμαρχος Ναυπλιέων.

Από τις συναντήσεις και τις αλλεπάλληλες συσκέψεις δρομολογήθηκαν λύσεις για μια σειρά από θέματα.

Σύμφωνα με τον Υπουργό:

1) Θα παραχωρηθεί η πλατεία του Δικαστικού Μεγάρου στον Δήμο Ναυπλιέων με τη μόνη προϋπόθεση ότι σε περίπτωση που υπάρξουν παρεμβάσεις σε αυτήν να συνάδουν με το ύφος του κτιρίου.

2) Οι επείγουσες ανάγκες εργασιών του Δικαστικού Μεγάρου θα προχωρήσουν άμεσα, μετά από αυτοψία που θα γίνει στο άμεσο μέλλον από στελέχη της ΚΤΥΠ.

3) Ενώ στο εγγύς μέλλον θα γίνει μελέτη για την συνολική αναβάθμιση, ανακαίνιση και συντήρηση του Μεγάρου, ενός κοσμήματος για την πόλη του Ναυπλίου αλλά και τη Δικαιοσύνη μια που πρόκειται για ένα από τα παλαιότερα και σημαντικότερα δικαστικά μέγαρα της Ελλάδος.

Γιάννης Μαλτέζος
Πρόεδρος ΠΕΣΥ Πελοποννήσου 
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ