ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 26 Μαΐου 2022

Η εκπομπή έρευνας «Special Report» του τηλεοπτικού καναλιού ANT1 στο Κατάστημα Κράτησης Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:08:00 μ.μ. | | | |
Φυλακές Ναυπλίου
Στο Κατάστημα Κράτησης Ναυπλίου ο Σύλλογος Ασθενών Ήπατος Ελλάδος «Προμηθέας», υλοποίησε πρόγραμμα εξάλειψης ιογενών ηπατιτίδων B και C στους κρατουμένους του Καταστήματος. 
Δεδομένου ότι πρόσβαση στα εν λόγω προγράμματα έχουν αποκλειστικά οι κρατούμενοι οι οποίοι διαθέτουν Α.Μ.Κ.Α., η εκπομπή έρευνας «SPECIAL REPORT» του τηλεοπτικού καναλιού ANTENNA (ΑΝΤ1) με τον δημοσιογράφο κ. Αντώνιο Φουρλή, πραγματοποίησε ρεπορτάζ, σχετικά με την αναγκαιότητα ασφάλισης (Α.Μ.Κ.Α.) των κρατουμένων και ειδικότερα των αλλοδαπών, καθώς και των δυσκολιών και των προκλήσεων που συνεπάγεται η ελλιπής πρόσβαση σε περίθαλψη, φαρμακευτική αγωγή και συστηματική ιατρική παρακολούθηση, τόσο για τους ίδιους του κρατούμενους όσο και για τη λειτουργία των φυλακών.
Το Κατάστημα Κράτησης Ναυπλίου ευχαριστεί θερμά τον Πρόεδρο του Συλλόγου Ασθενών Ήπατος Ελλάδος «Προμηθέας» κ. Καλαμίτση Γεώργιο, τον συντονιστή των δράσεων του Συλλόγου κ. Βαβελίδη Πασχάλη καθώς και την εκπομπή «SPECIAL REPORT» του τηλεοπτικού καναλιού ANTENNA (ΑΝΤ1) που με ιδιαίτερη ευαισθησία πραγματοποίησε ρεπορτάζ σχετικά με τους ανασφάλιστους κρατουμένους.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ