ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 20 Μαΐου 2022

Αργολίδα: Μαθητές του Νέου Σχολείου συμμετείχαν στο "Πάνελ Νέων της Ευρωπαϊκής Ένωσης" για τα Fake News στο διαδίκτυο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:00:00 μ.μ. | |
Fake News στο διαδίκτυο
Το πάνελ νέων είναι μια πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Ένωσης με στόχο τη μεγαλύτερη ενασχόληση των νέων σε δραστηριότητες αλληλεγγύης υψηλής ποιότητας. Σε αυτές, θα έχει πρόσβαση το σύνολο της νεολαίας, έτσι ώστε να ενεργοποιηθεί για την ενδυνάμωση της συνοχής και της αλληλεγγύης στην Ευρώπη.

Tη χρονιά που μας πέρασε, τα παιδιά στο πάνελ νέων ασχολήθηκαν με την ασφάλεια στο διαδίκτυο. Ένα θέμα επίκαιρο, ενδιαφέρον και αρκετά σοβαρό, κυρίως για το μέλλον. Aυτό, όπως, μπορείτε να καταλάβετε είναι ένα πολύπλευρο θέμα. Για τον λόγο αυτό, τα παιδιά χωρίστηκαν σε ομάδες, για να μπορέσουν να το καλύψουν όσο το δυνατόν περισσότερες πτυχές του.

Η ομάδα στην οποία εντάχθηκα είχε ως στόχο την ενημέρωση των ανθρώπων για την παραπληροφόρηση στο διαδίκτυο. Ένα γεγονός το οποίο αμαυρώνει τη φήμη του και αποτρέπει πολλούς από το να το χρησιμοποιούν. 

Για να ενημερώσουμε τους πολίτες, κάναμε κάποιες συναντήσεις μέσα από τις οποίες καταλήξαμε σε ένα βίντεο που θεωρούμε ότι θα έχει αντίκτυπο στον κόσμο. Πιστεύω ακράδαντα πως αυτές οι συναντήσεις ήταν αρκετά ωφέλιμες και πως τα μηνύματα, που προσπαθήσαμε να περάσουμε, θα έχουν απήχηση.

Κωνσταντίνος Θεμιστοκλέους - Μαθητής Νέου Σχολείου
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ