ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022

Σωματείο Εργαζομένων Τοπικής Αυτοδιοίκησης Αργολίδας: Θαύμα η "χαμένη" ηθική βρέθηκε στην Δημοτική Αρχή του Δήμου Ερμιονίδας

Απορριμματοφόρο
Το Σωματείο Εργαζομένων Τοπικής Αυτοδιοίκησης Αργολίδας καταγγέλλει τον κ. Δήμαρχο Ερμιονίδας, που στην εναγώνια προσπάθειά του να πείσει περί του ηθικού των απευθείας αναθέσεων της ιδιωτικοποίησης μέρους της αποκομιδής απορριμμάτων, σε δηλώσεις στα ηλεκτρονικά Μ.Μ.Ε.  τολμά και επικαλείται την τρόπον τινά σύμφωνη γνώμη των εργαζομένων στην καθαριότητα καθώς και του συνδικαλιστικού τους οργάνου. 

Ξεκάθαρα το Σωματείο μας, ο μοναδικός νόμιμος συνδικαλιστικός φορέας του χώρου στο Νομό, δηλώνει ότι ουδέποτε μέλη του, εργαζόμενοι στην υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Ερμιονίδας εξέφρασαν γραπτώς ή προφορικώς, ευθέως ή έμμεσα, ότι συμφωνούν με οποιαδήποτε μορφή ιδιωτικοποίησης, οποιασδήποτε υπηρεσίας του Δήμου. 

Καταγγέλλει την μεθοδευμένη καθημερινή απαξίωση των υπηρεσιών καθαριότητας, με απώτερο σκοπό σταδιακά την πλήρη ιδιωτικοποίηση. 

Καταγγέλλει τη “λεβεντιά” του κ. Δημάρχου, δημοσίως να ομολογεί ωμά, ότι μεθοδευμένα(?) ακολουθήθηκε η “πανάκεια” των απευθείας αναθέσεων, για να πάει η εργολαβία σε συγκεκριμένο επιχειρηματία(?), είναι χαρακτηριστική η εν ψυχρώ δήλωση του: “ακολουθήσαμε την νόμιμη και ηθική οδό της απευθείας ανάθεσης σε ντόπιο και δοκιμασμένο εργολάβο”, Νόμιμο? Ηθικό? 

Δυστυχώς για εσάς κ. Δήμαρχε οι εργαζόμενοι ναι μεν δεν εμπλεκόμαστε στις όποιες αντιπαραθέσεις σας με την όποια αντιπολίτευση, που για το ίδιο θέμα και με κάποιους απ’ αυτούς έχουμε στο παρελθόν σκληρά αντιπαρατεθεί, αλλά όταν μας πιάνετε στο στόμα σας θα εισπράττετε απαντήσεις. 

Και μιας και η παραφιλολογία “περί ηθικού και νόμιμου” σέρνεται από την εποχή της ιστορίας του “Βατοπεδίου”, σας προκαλούμε ευθέως να μας απαντήσετε δημόσια, με ποία νόμιμη & ηθική διαδικασία αποζημιώσατε τους εργαζόμενους στην καθαριότητα, για την μη νόμιμη εργασία που τους εξανάγκασαν(νύχτα έφυγε ο κ. Αντιδήμαρχος?) τις ημέρες αργιών του Πάσχα 2022. Με αγωνία θα περιμένουμε τη νόμιμη αποζημίωση ως περίσσευμα της ηθικής!!! Για το Διοικητικό Συμβούλιο 

Η Πρόεδρος ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΑΤΣΟΥΛΗ Η 
Γεν. Γραμματέας ΙΟΥΛΙΑ ΛΙΑΤΑ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ