ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022

Συνδικάτο Τροφίμων Αργολίδας - Κορινθίας: Με επιτυχία η σημερινή απεργία στις μεγάλες βιομηχανίες της χώρας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:06:00 μ.μ. |
Συνδικάτο Τροφίμων Αργολίδας - Κορινθίας
Στέλνουμε θερμό αγωνιστικό χαιρετισμό στους απεργούς του κλάδου μας στις βιομηχανίες και τους χώρους δουλειάς στην Αργολίδα, την Κορινθία και σε όλη την Ελλάδα. 

Η επιτυχία της σημερινής απεργίας στις μεγάλες βιομηχανίες της χώρας αποτελεί παρακαταθήκη για τη συνέχεια του αγώνα μας. 

Στέλνει το ξεκάθαρο μήνυμα της αποφασιστικότητας των εργαζομένων να αγωνιστούν οργανωμένα για να ικανοποιηθούν τα αιτήματά μας, να υπογραφεί Κλαδική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας με ουσιαστικές αυξήσεις και όρους εργασίας που θα εξασφαλίζουν σταθερή δουλειά, υγιεινή και ασφάλεια για όλους ανεξαιρέτως τους εργαζόμενους. 

Καταγγέλλουμε τους σχεδιασμούς της εργοδοσίας στα εργοστάσια της TASTY και COCA COLA στο Σχηματάρι να τρομοκρατήσουν τους εργαζόμενους με την παρουσία αστυνομικών δυνάμεων. Οι προσπάθειες τους θα πέσουν στο κενό με την πάλη και την αλληλεγγύη όλων των εργαζομένων. 

Καλούμε όλες και όλους τους συναδέλφους, που δεν έκαναν το βήμα σήμερα, που υπέκυψαν στους εκβιασμούς και την τρομοκρατία, να σηκώσουν ψηλά το κεφάλι και να συσπειρωθούν στο Συνδικάτο και την Ομοσπονδία μας και περήφανα να δώσουμε το δίκαιο αγώνα, συλλογικά και οργανωμένα, για εμάς, τις οικογένειές μας, τα παιδιά μας. μέχρι την τελική νίκη μας. 

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ