ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2022

Αναφορά Ανδριανού για την έγκαιρη υλοποίηση της δακοκτονίας στην Αργολίδα λόγω της απρόοπτης αύξησης του οικονομικού κόστους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:14:00 μ.μ. | |
Ανδριανός
Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός κατέθεσε  Αναφορά προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γ. Γεωργαντά και τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Μ. Βορίδη με θέμα έγγραφο των αναδειχθέντων που ανέλαβαν, στο πλαίσιο της υπ’ αριθμό 121/2022 με αριθμό συστήματος ΕΣΗΔΗΣ: 154877 σχετικής διακήρυξης τον από εδάφους δολωματικό ψεκασμό του Προγράμματος Συλλογικής Καταπολέμησης του Δάκου της Ελιάς 2022-2024 στο Νομό Αργολίδας, όπου επισημαίνεται:

 H ανάγκη οικονομικής ενίσχυσης για την υλοποίηση του έργου καθώς η απρόοπτη αύξηση των τιμών σε καύσιμα, εργατικά κ.τ.λ. τους οδηγούν σε οικονομική ζημία και επομένως υπάρχει κίνδυνος να μην υλοποιηθεί έγκαιρα το έργο των ψεκασμών αφού ήδη βρισκόμαστε στον Ιούνιο.

Στο κείμενο της Αναφοράς, ο κ. Ανδριανός υπογραμμίζοντας την ανάγκη να ολοκληρωθεί εγκαίρως το πρόγραμμα δακοκτονίας, καλεί τους αρμόδιους υπουργούς να δρομολογηθεί η κατάλληλη λύση.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ