ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2022

Συγχαρητήρια της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας στο Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:01:00 μ.μ. |
Κατσίρης
Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στους συναδέλφους του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου για τη σύλληψη δύο ημεδαπών σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα κατόπιν αξιοποίησης και αξιολόγησης πληροφοριών του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου εντοπίστηκε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο ανάμεσα σε πουρνάρια στο Τολό Αργολίδας φυτεία έξι (06) δενδρυλλίων κάνναβης εντός ισάριθμων πλαστικών γλαστρών σε πλήρη ανάπτυξη. Ακολούθως από αστυνομικούς της ίδιας υπηρεσίας με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου «Mira» μετά του συνοδού του, διενεργήθηκαν έρευνες στις οικείες των ανωτέρω όπου ανευρέθηκαν και κατασχέθηκαν ναρκωτικές ουσίες και διάφορα άλλα ευρήματα που χρησιμοποιούνται για τη συστηματική καλλιέργεια κάνναβης.

Η επιτυχία αυτή αποτελεί προϊόν του επαγγελματισμού και της εμπειρίας των αστυνομικών, παρά την έλλειψη πόρων και ανθρώπινου δυναμικού που παρουσιάζουν οι υπηρεσίες της Δ.Α. Αργολίδας.

Θέλουμε να τονίσουμε ακόμα μία φορά ότι το φιλότιμο του Έλληνα αστυνομικού δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να αντικαθιστά τις υποχρεώσεις της Πολιτείας απέναντί του. Εμείς θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με ζήλο με κύριο μέλημά μας την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας στους κατοίκους του Νομού Αργολίδας.


ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΤΣΙΡΗΣ 

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΠΡΑΓΚΑΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ