ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 4 Ιουλίου 2022

Νέο έργο ύψους 2.074.790€ από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» για την Δ.Ε.Υ.Α. Ερμιονίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:15:00 μ.μ. | |
Δ.Ε.Υ.Α. Ερμιονίδας
Στις 29/06/2022 με απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών εγκρίθηκε η πρόταση που κατέθεσε η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης – Αποχέτευσης Ερμιονίδας στον άξονα “Περιβάλλον” του χρηματοδοτικού προγράμματος «Α. Τρίτσης», λαμβάνοντας ποσό χρηματοδότησης 2.074.790,00€. 

Το εν λόγω έργο περιλαμβάνει προμήθεια και εγκατάσταση συστήματος βελτίωσης της διαχείρισης της ενέργειας των υποδομών της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ., καθώς και σύστημα έγκαιρης προειδοποίησης φαινομένων που αφορούν την Πολιτική Προστασία του Δήμου Ερμιονίδας.

Η ένταξη αυτού του ιδιαίτερα σημαντικού έργου που μελετήθηκε σε συνεργασία με εξωτερικό συνεργάτη και υποβλήθηκε προς χρηματοδότηση, αναμένεται να συμβάλει καθοριστικά στην οικονομική ανάκαμψη της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ., ενώ ταυτόχρονα η συμβολή του στην προστασία του φυσικού μας περιβάλλοντος θα είναι ιδιαίτερα σημαντική.

Στην Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ. εργαζόμαστε με εντατικούς ρυθμούς για την εξυγίανσή της, για την βελτίωση των υπηρεσιών που παρέχει, για την αξιοποίηση κάθε χρηματοδοτικού προγράμματος ώστε, όλα τα παραπάνω να συντελέσουν στον τελικό στόχο μας που είναι η αδιάκοπη παροχή καλής ποιότητας νερού σε κάθε καταναλωτή.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ.
Αριστείδης Α. Μπίμπας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ