ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 4 Ιουλίου 2022

Τι αναφέρει η Διοίκηση του Νοσοκομείου Αργολίδας για την λειτουργία των Νοσηλευτικών Μονάδων

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 3:55:00 μ.μ. | |
Ως διοίκηση και με βάση τα εργαλεία που έχουμε στη διάθεσή μας θα θέλαμε να διαβεβαιώσουμε ότι έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες από μέρους μας προκειμένου να ενισχύσουμε και τις δύο Μονάδες με ιατρούς:


Αναφορικά με την Παιδιατρική κλινική της Ν.Μ. Άργους. Για το νοσοκομείο μας υπήρχε κενή θέση επικουρικού γιατρού από το Μάρτη του 2021 χωρίς κανένας να έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον. Από την άλλη έχουμε αναρτήσει τρεις προσκλήσεις στον τοπικό τύπο και στο Ιατρικό Σύλλογο, για πρόσληψη γιατρού με μπλοκάκι, για τις οποίες δεν υπήρξε ανταπόκριση από κανένα γιατρό. Παράλληλα η προκήρυξη για θέση μόνιμου ιατρού κατέστη άγονη (δεν εκδηλώθηκε ενδιαφέρον). Τέλος αναμένουμε την έγκριση για προκήρυξη 3 οργανικών θέσεων από το υπουργείο.
Για την Νευρολογική κλινική, όπως άστοχα αναφέρεται στο δημοσίευμα, σας γνωρίζουμε ότι δεν προέβλεπε ποτέ ο οργανισμός στο Γ.Ν. Αργολίδας τέτοια κλινική, αλλά μόνο 1 θέση νευρολόγου στο νοσοκομείο μας για την οποία έγινε προκήρυξη από όταν συνταξιοδοτήθηκε η απελθούσα γιατρός, αλλά κανένας δεν εκδήλωσε ενδιαφέρον.

Σχετικά με την ουρολογική κλινική, αποτελεί απορία γιατί γίνεται αναφορά στο δημοσίευμα τη στιγμή που συνεχίζεται απρόσκοπτα η λειτουργία της με 2 υπηρετούντες γιατρούς, ένας Δ/ντη και έναν επικουρικό. Επιπλέον αναμένεται η ολοκλήρωση της διαδικασίας για την πρόσληψη τρίτου μόνιμου Ουρολόγου.
Αναφορικά με τη Μαιευτική/Γυναικολογική κλινική, συνεχίζει τη λειτουργία της ως έχει καθώς εδόθη παράταση στον υπό συνταξιοδότηση Δ/ντη και αναμένεται η ολοκλήρωση της κρίσης για την οργανική θέση Μαιευτήρα/Γυναικολόγου.

Όσον αφορά τη Νεφρολογική, προφανώς το δημοσίευμα αναφέρεται στη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού του Νοσοκομείου μας και πραγματικά δεν κατανοούμε που είναι το πρόβλημα τη στιγμή που καλύπτονται όλα τα περιστατικά.

Από την άλλη μεριά, σύμφωνα με το δημοσίευμα απορούμε και εμείς οι ίδιοι αν εργαζόμαστε σε ένα τέτοιο νοσοκομείο όπως περιγράφεται ή είμαστε κάπου αλλού. Βάση των αναγραφομένων και εμείς θα θέλαμε να υπάρχουν στο νοσοκομείο μας όλες οι ιατρικές ειδικότητες και να υπάρχουν 100 γιατροί. Αν θεωρεί κάποιος ότι κάτι τέτοιο είναι αναγκαίο και εφικτό τότε μάλλον ζει στη σφαίρα της φαντασίας του.

Εν κατακλείδι, μην προσπαθούμε να ισοπεδώσουμε συλλήβνην όλα μόνο για την δημιουργία εντυπώσεων απαξιώνοντας το υπάρχον προσωπικό το οποίο με αυταπάρνηση παρέχει τις υπηρεσίες του στους συμπολίτες μας.

Η ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ Γ.Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΚΑΣΝΑΚΤΣΟΓΛΟΥ ΓΕΣΘΗΜΑΝΗ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ