ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 24 Ιουλίου 2022

Στον Δήμαρχο Ναυπλιέων η ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Ναυπλίου μετά την άνοδο στην Α2 εθνική κατηγορία

Κωστούρος
Την επίσκεψη της ανδρικής ομάδας του Ναυτικού Ομίλου Ναυπλίου δέχτηκε ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος στο Δημαρχείο, μετά την μεγάλη επιτυχία που σημείωσαν, κερδίζοντας την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Τους άντρες συνόδευσε και η ομάδα ΜΙΝΙ του Ναυτικού Ομίλου Ναυπλίου, οι αθλητές της οποίας πέτυχαν σπουδαία πράγματα την φετινή αγωνιστική χρονιά.
Ο Δήμαρχος κος Δημήτρης Κωστούρος αμέσως μετά τη συνάντηση προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

«Εξέφρασα στους αθλητές, τους προπονητές και την διοίκηση τα θερμά μου συγχαρητήρια και τις καλύτερες ευχές μου για το επίτευγμα του Ν.Ο. Ναυπλίου και την άνοδό του στην Α2 Εθνική Κατηγορία υδατοσφαίρισης.

Οι αθλητές του Ν.Ο. Ναυπλίου, ο προπονητής, η διοίκηση και όλοι οι συντελεστές, έφεραν μια ακόμα επιτυχία στην πόλη μας και απέδειξαν την διαρκή ανάπτυξη του αθλητισμού της τα τελευταία χρόνια.

Η ομάδα του Ν.Ο.Ν με συστηματική δουλειά και ανάπτυξη των ακαδημιών της τα τελευταία χρόνια, απέδειξε ότι οι αθλητές της πόλης μας είναι ικανοί για σπουδαίες διακρίσεις. Με βασικό κορμό αθλητές Ναυπλιώτες και μάλιστα μαθητές λυκείου έδειξε το δρόμο για την υγιή και επιτυχημένη ανάπτυξη του αθλητισμού. Αυτή η επιτυχία ήλθε με προγραμματισμό και συστηματική δουλειά σε ένα τόσο απαιτητικό άθλημα που τόσες διακρίσεις και επιτυχίες έχει φέρει στη χώρα μας.

Ταυτόχρονα δικαίωσαν τις επιλογές και τις προσπάθειες του Δήμου μας για την διαρκή βελτίωση και αναβάθμιση των εγκαταστάσεων του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Ναυπλίου «ΚΩΣΤΑΣ ΓΚΟΥΒΕΡΗΣ» και την επαναφορά του σε κανονική και ετήσια λειτουργία.

Θέλω να συγχαρώ τον Πρόεδρο Ευάγγελο Μπούνο, ολόκληρο το Διοικητικό Συμβούλιο του Ν.Ο.Ν, τους γονείς των αθλητών και τους φίλους της ομάδας, τον προπονητή Χρήστο Δημούλη μα πάνω απ’ όλα τους αθλητές για την τεράστια επιτυχία τους.
Επίσης ευχαριστώ τον ΔΟΠΠΑΤ και το διοικητικό του συμβούλιο.

Ιδιαίτερα ευχαριστώ τον Κώστα Χελιώτη την ψυχή του Ναυτικού Ομίλου και τον άνθρωπο που συνδέει τον ΝΟΝ και τον Δήμο, τον άνθρωπο που βρίσκεται συνεχώς εκεί στο κολυμβητήριο για να δώσει λύσεις.

Εύχομαι σε όλη την ομάδα του Ν.Ο. Ναυπλίου δύναμη και καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο τους στην νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Δήμος και εγώ προσωπικά θα σταθούμε αρωγοί και συμπαραστάτες στην προσπάθειά τους.»
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ