ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 5 Ιουλίου 2022

Συγκλονιστικές βραδινές εικόνες από την φωτιά στο ξενοδοχείο Amanzoe στο Κρανίδι Αργολίδας (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:39:00 π.μ. | | | |
Πυρκαγιά
Στιγμές αγωνίας για τους κατοίκους στο Κρανίδι Αργολίδας, από τη μεγάλη φωτιά που εκδηλώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας και πήρε γρήγορα διαστάσεις.

Η πυρκαγιά δεν άργησε να επεκταθεί στο πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα της περιοχής, Amanzoe, το οποίο υπέστη σοβαρές ζημιές από τις φλόγες.
Το βράδυ οι φλόγες περικύκλωσαν ξανά το ξενοδοχείο και έφτασαν έως την πισίνα, λόγω και του αέρα, που πνέει πλέον και από δυτικές διευθύνσεις, ενώ και η φωτιά δημιουργεί το δικό της μέτωπο με θερμές μάζες.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο όπου οι φλόγες ξεπερνούν ακόμη και τα 15 μέτρα σε ύψος:


52 δασικές πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο

Σημειώνεται ότι 52 δασικές πυρκαγιές εκδηλώθηκαν συνολικά το τελευταίο εικοσιτετράωρο με τον κίνδυνο να παραμένει πολύ υψηλός και αύριο Τρίτη 5 Ιουλίου σε Αττική, Στερεά και Δυτική Ελλάδα, Πελοπόννησο και νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος τύπου του Πυροσβεστικού Σώματος, επιπυραγός, Γιάννης Αρτοποιός.

Παράλληλα, ο κ. Αρτοποιός υπογράμμισε ότι όλες οι δυνάμεις του Πυροσβεστικού Σώματος και της Πολιτικής Προστασίας παραμένουν σε επιφυλακή, ενώ επέστησε την προσοχή σε όλους τους πολίτες, καθώς όπως είπε, «η απροσεξία και η αμέλεια οδηγούν στην εκδήλωση δασικών πυρκαγιών».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ