ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2022

Ευχαριστήρια Επιστολή Συλλόγου Θεσσαλών Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:21:00 π.μ. | |
Σύλλογος Θεσσαλών Αργολίδας
Την Τετάρτη 29/6 στην πλατεία του Αγίου Γεωργίου στο Ναύπλιο έλαβε χώρα η εκδήλωση του συλλόγου μας με τίτλο «Αφιέρωμα στο παραδοσιακό θεσσαλικό τραγούδι». Μετά από δυο χρόνια αναγκαστικής απουσίας ήταν χαρά μας να ανταμώσουμε ξανά όλες και όλοι μαζί σε μία τόσο όμορφη βραδιά. Ευχαριστούμε από καρδιάς τους θεσσαλούς και τους φίλους της θεσσαλικής παράδοση που μας τίμησαν με την παρουσία τους!
Σύλλογος Θεσσαλών Αργολίδας
Η εκδήλωση αυτή ήταν μία συλλογική προσπάθεια και για αυτό δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε να ευχαριστήσουμε ακόμη μία φορά:

1. Το Δήμο Ναυπλίου, το Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ., οι οποίοι βοήθησαν και ανέλαβαν το μεγαλύτερο μέρος των οικονομικών της εκδήλωσης. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την πρόεδρο του Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ, κα. Ράλλη, για την ουσιαστική αρωγή της καθώς επίσης και για την παρουσία της στον χώρο της εκδήλωσης!

2. Το Εργαστήρι ελληνικού χορού του Χρήστου Λεβέντη που μας τίμησε με την παρουσία του. Η παρουσία του κου. Λεβέντη και των χορευτών του έδωσε παλμό και ζωντάνια στην εκδήλωση, προσφέροντας κέφι για χορό στους θεατές.

3. Τους μουσικούς της εκδήλωσης, που αξίζει για άλλη μία φορά να αναφερθούν! Τον Αχιλλέα Χαχάμη στο τραγούδι, τον Νικόλα Δαλιάνη στο κλαρίνο, τον Νίκο Αγγελόπουλο στο λαούτο, τον Γιώργο Κλάδη στα κρουστά και τον δικό μας μουσικό Θάνο Καρανάσιο.
Σας Ευχαριστούμε θερμά!

Ευελπιστούμε η βραδιά αυτή να αποτελέσει το έναυσμα για να ανταμώνουμε συχνότερα και να γεμίζουμε τα σοκάκια της πόλης μας με την παράδοση του τόπου μας, με όμορφες μουσικές, χορό, κέφι και χαρά για όλες και όλους μας!
Εις το επανιδείν!

Για το Σύλλογο Θεσσαλών Αργολίδας

Το Διοικητικό Συμβούλιο
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ