ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2022

Ο Μητροπολίτης Αργολίδας μίλησε στο Κιβέρι για τη ζωή και το έργο του Αγίου Παϊσίου (βίντεο)

Ιερός Ναός Κοιμήσεως της Θεοτόκου
Ο Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος μίλησε με θέμα: "Προσεγγίζοντας τη μορφή του Οσίου Παϊσίου του Αγιορείτου" στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Κιβέρι Αργολίδας
Προηγήθηκε το μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου από τους Ιερείς .
Η ομιλία πραγματοποιήθηκε στον αύλειο χώρο του Ι.Ν της Κοιμήσεως της Θεοτόκου και τον Μητροπολίτη προλόγισε ο εφημέριος του ναού και Γενικός Αρχιερατικός πρωτοπρεσβύτερος π. Πέτρος Αθανασόπουλος.
Να σημειωθεί πως στον Ιερό ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στο Κιβέρι βρίσκεται προς προσκύνηση η Τίμια Κάρα του Αγίου Παρθενίου επισκόπου Λαμψάκου.
Η υποδοχή της Τιμίας Κάρας του Αγίου Παρθενίου, επισκόπου Λαμψάκου ,έγινε Δευτέρα 11 Ιουλίου 2022. 
 Η κάρα του Αγίου είναι θησαυρισμένη στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως Θεοτόκου Μακρυμάλλη στα Ψαχνά Ευβοίας, από όπου και μεταφέρθηκε στην Ενορία του Κιβερίου, με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Χαλκίδος Χρυσοστόμου και του Καθηγουμένου της Μονής, Αρχιμανδρίτη Ιακώβου Μπαλωμένου. 
Η υποδοχή έγινε στον αύλειο χώρο του Ιερού Ναού από τον Αρχιμανδρίτη και Καθηγούμενο της Ι. Μονής Ακαθίστου Ύμνου Νερών Αχλαδοκάμπου Αργολίδας, Αρχιμανδρίτη Σεβαστιανό
Στη συνέχεια έγινε σύντομη δέηση εντός του Ι. Ναού και αμέσως μετά άρχισε η Ιερά Αγρυπνία για τον Όσιο Παΐσιο τον Αγιορείτη και τον Άγιο Παρθένιο.
Η Τίμια Κάρα του Αγίου Παρθενίου θα αναχωρήσει την Τετάρτη 13 Ιουλίου.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ