ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 9 Ιουλίου 2022

Εκπαιδεύοντας... γοργόνες στο κολυμβητήριο Ναυπλίου με τους Ιπτάμενους Αργολίδας(βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:24:00 μ.μ. | | |
Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση
Σήμερα είχαμε την χαρά και την τιμή, μετά από πρόσκληση που λάβαμε από την εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, «Σαββατοκύριακο με το Μάνεση», να παρουσιαστούμε ζωντανά στην εκπομπή και να κολυμπήσουμε σαν γοργόνες!

Η προπονήτρια μας και mermaiding master trainer Κατερίνα Δημακοπούλου  μαζί με τις Ιπτάμενες γοργόνες αθλήτριες του συλλόγου μας κολύμπησαν με ουρά γοργόνας, πρόβαλαν το κολυμβητήριο Ναυπλίου και ανέδειξαν για μια ακόμη φορά την όμορφη πόλη του Ναυπλίου.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής, δημοσιογράφος Νίκος Μάνεσης συνομίλησε με την προπονήτρια μας για την νέα αυτή τάση της κολύμβησης, εντυπωσιάστηκε με τις ουρές και τις φιγούρες των αθλητριών και συμφώνησε ότι έχουμε την καλύτερη θέα στην Ελλάδα όταν κολυμπάμε στο κολυμβητήριο Ναυπλίου.

Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμαρχο Ναυπλίου κ. Δημήτρη Κωστούρο και την Πρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ. Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. κ. Μαρία Ράλλη για την στήριξη, τη φιλοξενία και για την διευκόλυνση στη χρήση του κολυμβητηρίου Ναυπλίου.

Θερμά συγχαρητήρια στις αθλήτριες μας που συμμετείχαν σε αυτή την δράση:

-Παυλίνα Καρακίτσου 

-Λαμπροπούλου Νικολέτα

-Πανοβράκου Έλενα

-Ψαρολόγου Έλενα

-Γαβρίλη Χρύσα 

-Πανοβράκου Ηλιάννα

-Κομνηνού Πηνελόπη 

Ιδιαίτερα ευχαριστώ στους γονείς των αθλητριών μας για την πολύτιμη αρωγή τους!

Ευχαριστούμε επιπλέον όλους όσοι συνέβαλαν σε αυτή την γοργονοέπιτυχία μας!!!

Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Νίκο Μάνεση και όλους τους συντελεστές της εκπομπής «Σαββατοκύριακο με το Μάνεση» για την φιλοξενία.

Ιπτάμενοι Αργολίδας
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ