ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2022

Παραδόθηκε από την Περιφέρεια Πελοποννήσου το έργο της Πυρόσβεσης στις Μυκήνες

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:07:00 μ.μ. | | | |
Νίκας - Μενδώνη
Η Υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη  στα πλαίσια της διήμερης επίσκεψης της στην Αργολίδα την Δευτέρα 18 Ιουλίου 2022 βρέθηκε στον αρχαιολογικό χώρο των Μυκηνών όπου έγινε η απόδοση του  ολοκληρωμένου έργου πυρόσβεσης του αρχαιολογικού χώρου, προϋπολογισμού 650.000 ευρώ και που υλοποιήθηκε από την Περιφέρεια Πελοποννήσου.
Μενδώνη  - Νίκας
Την Υπουργό Πολιτισμού συνόδευε ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός, ενώ την υποδέχθηκε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου Ι. Μαλτέζος, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Δημήτρης Σχοινοχωρίτης οι αντιδήμαρχοι του Δήμου Άργους Μυκηνών Δ. Κρίγγος και Χ. Πετσέλης κα.
Λίγο πριν την υπογραφή της παράδοσης του έργου έγινε και δοκιμαστική λειτουργία του συστήματος πυρόσβεσης στον αρχαιολογικό χώρο.
Ακολούθησαν οι υπογραφές Προγραμματικών Συμβάσεων για τα έργα «Αγωγός τροφοδοσίας νερού ύδρευσης αρχαιολογικού χώρου Μυκηνών», «Μελέτες, Τεχνική βοήθεια για την Συντήρηση και Ανάδειξη Μνημείων Π.Ε. Αργολίδας» και «Ολοκλήρωση Μελετών για την ωρίμανση του έργου Στερέωση - Αποκατάσταση και Ανάδειξη του κτιρίου Τουρκικών Λουτρών (Χαμάμ) του Δήμου Ναυπλιέων».
Το πρωί η κύρια Μενδώνη έκανε αυτοψία στα έργα που εκτελεί το Υπουργείο Πολιτισμού στο Ναύπλιο, όπως το  Μπούρτζι, το Παλαιό Τελωνείο, ο Αγ. Νικόλαος, το Κτήριο Βίγγα, το Αρχαιολογικό Μουσείο, ο Αγ. Γεώργιος, ο Ι. Ν. Ευαγγελιστρίας και το Αρχαιολογικό Μουσείο Άργους.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ