ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 5 Ιουλίου 2022

Η αργυρή χρονιά για τον Αγροτουρισμού Επιδαύρου ξεκίνησε με το καλύτερο τρόπο!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:08:00 π.μ. | |
Εγκαίνια Ζαχαράκη
Την Κυριακή 3/7/2022 έγιναν τα εγκαίνια της 25ης έκθεσης με την παρουσία πολλών θεσμικών εκπροσώπων. 

Παρόντες ήταν η Υφυπουργός Τουρισμού κ. Ζαχαράκη, οι βουλευτές κ. Ανδριανός Γιάννης, κ. Γκιόλας Γιάννης, κ. Πουλάς Ανδρέας, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας κ. Σχοινοχωρίτης, ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Μαλτέζος, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Τατούλης, οι εντεταλμένοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ. Μαντζούνης Γιάννης, Γανώσης Αναστάσιος και Οικονόμου Γεώργιος. Οι περιφερειακοί Σύμβουλοι κ. Νικολάκου Ντινα και Σιδέρης Βασίλης. Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας κ. Δαμούλος Φώτης και Επιμελητηριακοί Σύμβουλοι. Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και οι αντιδήμαρχοι Επιδαύρου. Ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Επιδαύρου. Ο πρώην Δήμαρχος Επιδαύρου κ. Γεώργας, η κ. Μπριγκίτε Παπασταύρου Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της Αγροτουριστικής AE., πλήθος δημοτικών και τοπικών συμβούλων, παραγωγικών - θεσμικών φορέων, εκθετών και επισκεπτών της έκθεσης όπου όλοι αγκαλιάζουν την προσπάθεια με στόχο την ενδυνάμωση της.
Έγινε μια σημαντική παρουσίαση με τις αλλαγές που ετοιμάζονται για την επόμενη χρονιά, με βάση την χρηματοδότηση των 124.000 €, από τον Αναπτυξιακό Οργανισμό Πάρνωνα.

Η υπουργός συνομίλησε με τους παραγωγούς – οικοτέχνες σε βάθος ενώ έκανε σαφές ότι η στόχευση του Υπουργείου είναι να αναδειχθεί αυτό το είδος τουρισμού.

Ο Δήμαρχος επεσήμανε ότι πρέπει να ξαναγυρίσουμε στο αυθεντικό, στο ελληνικό και στο ποιοτικό τουριστικό προϊόν.
Αυτό που σήμερα λέμε Τουρισμός Εμπειρίας! Και είναι πραγματική εμπειρία να επισκεφθείς την Επίδαυρο.

Η έκθεση διοργανώνεται από το Δήμο Επιδαύρου και την Περιφέρεια Πελοποννήσου, με συνδιοργανωτές το Επιμελητήριο Αργολίδας και την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Πελοποννήσου.

Τελεί υπό την αιγίδα των δυο σημαντικών υπουργείων για το εγχείρημα αυτό, του Υπουργείου Τουρισμού και του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

ενώ χρηματοδοτείται και από το Ε.Π. Αλιεία και Θάλασσα 2014-2020 με την υποστήριξη του Αναπτυξιακού Οργανισμού Πάρνωνα.
Αυτές οι συνέργειες είναι που δείχνουν τη δυναμική της Έκθεσης και του θεσμού του Αγροτουρισμού!

Συνεχίζουμε για ακόμα 6 τριήμερα έως 14/8/2022, με ιδιαίτερες θεματικές εκδηλώσεις κάθε Κυριακή!

Σας περιμένουμε όλους στο λιμάνι της Αρχαίας Επιδαύρου.

Σας περιμένουμε όλους στην Επίδαυρο!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ