ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 3 Αυγούστου 2022

Ευχαριστίες του Συλλόγου Ποντίων Αργολίδας προς την Περιφέρεια και τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:03:00 μ.μ. | |
Πόντιοι
 Το Δ.Σ. του Συλλόγου Ποντίων Αργολίδας και Φίλων του Ποντιακού Ελληνισμού «Παναγία Σουμελά» αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια την Περιφέρεια Πελοποννήσου για την ευγενική προσφορά 10 καινούργιων παραδοσιακών φορεσιών που ενισχύει την ιματιοθήκη του Συλλόγου μας. 

Να σημειώσουμε δε ότι η ανταπόκριση της περιφέρειας ήταν άμεση στο αίτημα μας και προς τούτο οι θερμές ευχαριστίες προς τον αντιπεριφερειάρχη κ. Δημήτριο Σχοινοχωριτη και βεβαίως τον Περιφερειάρχη κ Παναγιώτη Νίκα που μας βοηθάνε στην πραγματοποίηση και διάδοση του ποντιακού οράματος και αξίων στην περιοχή της Αργολίδας


Προς ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Κ. Παναγιώτη Νίκα 

Ο Σύλλογος Ποντίων Αργολίδας και φίλων του ποντιακού Ελληνισμού "Παναγία Σουμελά" αποτελεί την Κιβωτό του ποντιακού ελληνισμού στον νομό μας . 

Είναι αυτός που προσπαθεί να διατηρεί άσβεστες τις μνήμες, τις παραδόσεις και τις αξίες του Πόντου δημιουργώντας εκδηλώσεις και διάφορα δρώμενα, σε ετήσια βάση. 

Κύριε Περιφερειάρχα, με την παρούσα μας, θα θέλαμε να σας μεταφέρουμε τις πιο θερμές ευχαριστίες των μελών του Δ.Σ. του Συλλόγου μας για την άμεση ανταπόκριση σας στο αίτημα μας , και για την ευγενική και πολύτιμη χορηγία των 10 καινούργιων παραδοσιακών φορεσιών, που ενίσχυσαν την ιματιοθήκη του συλλόγου μας, με αποτέλεσμα αυτό να συμβάλλει σε μια επιτυχημένη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 30- 07-2022 και που είχε ως θέμα της "Ο χορός και το τραγούδι στη ζωή των Ποντίων". 

Είναι ελπιδοφόρο το γεγονός ότι έχουμε κοντά μας ένα άνθρωπο ευαισθητοποιημένο στα θέματα πολιτισμού και που το αποδεικνύει έμπρακτα

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ & 
ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ 
«ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ» 
ΑΡΓΟΣ - ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ