ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 16 Αυγούστου 2022

Τι αναφέρει ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου στα Πυργιώτικα Ναυπλίου που εκκενώθηκε λόγω της πυρκαγιάς

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:33:00 π.μ. | | | |
Φωτιά
Υπό έλεγχο τέθηκε αργά το απόγευμα της Δευτέρας 15 Αυγούστου η πυρκαγιά  που ξέσπασε λίγο πριν τις 14:30 το μεσημέρι καίγοντας έκταση έξω από τα Πυργιώτικα Αργολίδας. Ωστόσο πυροσβεστικές δυνάμεις παραμένουν και σήμερα στο σημείο.

Ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου «Περιβόλι», που βρισκόταν μία ανάσα από το επίκεντρο της φωτιάς, αναγκάστηκε να εκκενώσει την επιχείρησή του και μιλώντας στο newsit.gr περιέγραψε τις στιγμές αγωνίες που έζησε εκείνος, ο συνέταιρός του, το προσωπικό και οι επισκέπτες, μέχρι να απομακρυνθούν όλοι οι ένοικοι του ξενοδοχείου.

«Όταν ξεκίνησε η φωτιά οι περισσότεροι πελάτες ευτυχώς έλειπαν. Όσους ήταν εδώ μαζί με το προσωπικό, τους βγάλαμε από το κτίριο και με τα δικά τους οχήματα, συνοδεία της αστυνομίας απομακρύνθηκαν από την περιοχή όπου εξελισσόταν η φωτιά. Τους πήγαν μακριά από το χωριό.

Εκείνη την ώρα έπρεπε όλα να γίνουν άμεσα γρήγορα. Μείναμε μόνο εμείς με τον συνέταιρό μου αλλά ευτυχώς δεν χρειάστηκε και εμείς να φύγουμε γιατί η φορά του ανέμου και τα ελικόπτερα που επιχείρησαν την έσβησαν τη φωτιά πριν έρθει στο ξενοδοχείο».

Αναφέρει δε ότι «δεν έχει υποστεί καμία ζημιά το κτίριο. Ήρθε και ο διοικητής της τοπικής υπηρεσίας της Πυροσβεστικής να ελέγξει, έκανε την τελική αυτοψία και έδωσε την τελική επιβεβαίωση προκειμένου να επιστρέψουν πίσω όλοι οι επισκέπτες μας».

Αυτή την ώρα (αργά το απόγευμα της Δευτέρας) όπως είπε στο newsit.gr έχει σβήσει στο μεγαλύτερο μέρος η φωτιά και τώρα «επιχειρούν μόνο για να σβήσουν τις τελευταίες εκτάσεις από όπου βγαίνουν μόνο καπνοί, δεν βλέπω καν μικροεστίες».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ