ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2022

Η Ερμιονίδα γιορτάζει τον Πολιούχο του Κρανιδίου Άγιο Ιωάννη τον Πρόδρομο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:00:00 μ.μ. | | |
Περιφορά εικόνας
Τη μνήμη της Αποτομής της Τιμίας Κεφαλής του Προφήτου και Βαπτιστού Ιωάννου Προδρόμου Προστάτου και Πολιούχου του Κρανιδίου, γιόρτασαν στην Πρωτεύουσα του Δήμου Ερμιονίδας.

Την Κυριακή 28 Αυγούστου το απόγευμα τελέσθηκε Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ύδρας, Σπετσών, Αιγίνης και Ερμιονίδας κ.κ. ΕΦΡΑΙΜ
Ακολούθησε περιφορά της Ιεράς Εικόνας του Πολιούχου Τιμίου Προδρόμου με την συμμετοχή της Δημοτικής Φιλαρμονικής Ερμιονίδας και την συνοδεία του 1ου Συστήματος Προσκόπων Κρανιδίου.
Τον Πανηγυρικό Εσπερινό παρακολούθησε πλήθος κόσμου ανάμεσα τους οι Βουλευτές Αργολίδας, Γιάννης Ανδριανός,Γιάννης Γκιόλας και Ανδρέας Πουλάς, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Δημήτρης Σχοινοχωρίτης, ο  Δήμαρχος Ερμιονίδας, η Πρόεδρος & τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Πρόεδρος & τα μέλη του Συμβουλίου της Κοινότητας Κρανιδίου κα.
Μετά το πέρας της περιφοράς της ιερής εικόνας προσφέρθηκαν εδέσματα στην αίθουσα εκδηλώσεων και τον αύλειο χώρο του Δημαρχείου Ερμιονίδας.
Το πρωί της Δευτέρας 29 Αυγούστου εψάλλει ο Όρθρος και στην συνέχεια τελέσθηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία
Το απόγευμα ανήμερα της εορτής στις 6.00 μμ. θα ψαλλεί ο μεθεόρτιος Εσπερινός και τα Εγκώμια εις τον Τίμιο Πρόδρομο 
Κατά τον διήμερο εορτασμό, οι Δημόσιες Υπηρεσίες σημαιοστολίστηκαν και φωταγωγήθηκαν, καθώς η 29η Αυγούστου είναι τοπική αργία στην Κοινότητα Κρανιδίου.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ