ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 21 Αυγούστου 2022

Θλίψη στον χώρο της μουσικής: Έφυγε από την ζωή ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:18:00 μ.μ. | |
Έφυγε από την ζωή ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς
Ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς πέθανε σε ηλικία 73 ετών μετά από σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε.

Θλίψη στον χώρο της μουσικής προκαλεί η είδηση του θανάτου του τραγουδιστή Ρόμπερτ Ουίλιαμς.

Τη δυσάρεστη είδηση ανακοίνωσε με ανάρτησή της στο Instagram η επί χρόνια συνεργάτιδά του και προσωπική του φίλη Μπέσσυ Αργυράκη

«Αντίο αγαπημένε μου. Έφυγες αθόρυβα στον ύπνο σου όπως χαμηλών τόνων και διακριτικός ήσουν σε όλη σου τη ζωή. Συλλυπητήρια στην οικογένεια του και κουράγιο» έγραψε η Μπέσσυ Αργυράκη για τον Ρόμπερτ Ουίλιαμς.

Ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς, ο οποίος είχε παντρευτεί την Αμαλία Δημητριάδη και είχαν αποκτήσει τρία παιδιά - τον Αλέξανδρο, την Ιλένια και την Μάρθα - αντιμετώπιζε προβλήματα με την υγεία του και η κατάστασή του είχε επιδεινωθεί το τελευταίο διάστημα όπως σημειώνει ο δημοσιογράφος Νίκος Νικόλιζας.

Ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών, έγινε ευρύτατα γνωστός το 1977 όταν και έλαβε μέρος στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.
Eurovision 1977 - Greece

Ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς ξεκίνησε την πορεία του στον χώρο της μουσικής το 1970 ως κιθαρίστας και τραγουδιστής της ροκ μπάντας Poll.

Το πρώτο του άλμπουμ με τίτλο "Robert Williams" κυκλοφόρησε το 1974 ενώ το 1976 σημείωσε μεγάλη επιτυχία με το τραγούδι "Μίλα μου" από το άλμπουμ "Εσύ κι εγώ".

Το 1991 συνέβαλε σημαντικά στην τηλεοπτική σειρά "Η Λάμψη[3]" του Νίκου Φώσκολου, για την οποία έγραψε τη μουσική και τους στίχους για πολλά τραγούδια, με σημαντικότερο το τραγούδι έναρξης με τίτλο "Μες στην προσευχή μου".

Με πληροφορίες από wikipedia

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ