ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 9 Αυγούστου 2022

Ποια παράσταση έκανε διπλό ιστορικό sold out και «ρεκόρ» δεκαετίας στην Επίδαυρο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:43:00 π.μ. | | | | |
«Αντιγόνη»
Η πιο επιτυχημένη παράσταση των τελευταίων δέκα χρόνων στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου έγινε η «Αντιγόνη», κάνοντας διπλό ιστορικό sold out.


Η πρωτοφανής προσέλευση του κοινού και τις δύο βραδιές οδήγησε σε διπλό sold out, αγγίζοντας τα 17.000 εισιτήρια και ξεπερνώντας τους 18.000 θεατές, ένα επίτευγμα που δεν έχει επαναληφθεί εδώ και τουλάχιστον μια δεκαετία στο Αργολικό Θέατρο.

Και τις δύο βραδιές, το κοινό καταχειροκρότησε τους πρωταγωνιστές της παράστασης, Έλλη Τρίγγου, Βασίλη Μπισμπίκη, Ιεροκλή Μιχαηλίδη, Γιώργο Παπαγεωργίου, Δανάη Μιχαλάκη, Χρήστο Σαπουντζή, Κώστα Κορωναίο, Στρατή Χατζησταματίου, Μαρίνα Αργυρίδου, Edgen Lame, Γιάννη Μαστρογιάννη και Περικλή Σιούντα.

Η παραγωγή του Γιώργου Λυκιαρδόπουλου - Πολιτιστικός Οργανισμός «Λυκόφως» πραγματεύεται την επόμενη του Εμφυλίου στη Θήβα, όταν οι μέχρι χθες προστάτες της πόλης γιορτάζουν τη νίκη τους, προσπαθώντας να σβήσουν από τη μνήμη τους τις μέρες της ανασφάλειας και της δυστυχίας. Ο νέος ηγεμόνας, ο Κρέοντας, συμμετέχει στη γιορτή με στόχο να εδραιώσει την εξουσία του, εκφοβίζοντας τους συμπολίτες του με απειλές. «Γιορτάζει» και η νεαρή Αντιγόνη· μια γιορτή ανυπακοής, που την φωτίζει ο ενθουσιασμός της αντίστασης στον πολιτικό πραγματισμό της τυραννίας.

Φωτ.: Aris Asproulis/Facebook

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ