ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 18 Αυγούστου 2022

Γ. Γκιόλας: Tο Αρτεμίσιο της Καρυάς βάζει τη σφραγίδα του στον πολιτιστικό χάρτη της Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:11:00 μ.μ. | |
Θοδωρής Κοτονιάς και Βιολέττα Ίκαρη
Το Αρτεμίσιο δεν είναι μόνο η ονομασία του όμορφου και δασωμένου βουνού της Κεντρικής Πελοποννήσου, που βρίσκεται κυρίως στην Αρκαδία αλλά πιάνει και μια έκταση της Βορειοδυτικής Αργολίδας.

Το «ΑΡΤΕΜΙΣΙΟ» όμως όχι στο γεωφυσικό χάρτη, αλλά στον πολιτιστικό χώρο είναι η ονομασία και το έμβλημα του δραστήριου ομώνυμου Πολιτιστικού Συλλόγου της Καρυάς, που επάξια φέρει το όνομα του περήφανου και ξακουστού βουνού.
Ο Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος των απανταχού Καρυωτών και φίλων της Καρυάς έχει κατακτήσει εδώ και λίγα χρόνια επάξια την καλύτερη φήμη για τις όμορφες, διαλεκτές και ποικίλες πολιτιστικές δραστηριότητές του.

Χθες το βράδυ οργάνωσε μια εκλεκτή και πολύ επιτυχημένη συναυλία με τους έξοχους τραγουδιστές Θοδωρή Κοτονιά και Βιολέττα Ίκαρη και την τετραμελή ορχήστρα τους που διασκέδασε το πλήθος των Καρυωτών, αλλά και των πολλών φίλων του χωριού που συνέρευσαν από όλη την Αργολίδα αλλά και την Αθήνα, αποδεικνύοντας ότι οι φίλοι της Καρυάς και οι θαυμαστές της καλής μουσικής είναι πάρα πολλοί.

Η βραδιά ήταν μαγική Τα έντεχνα και τα όμορφα λαϊκά και τα γνήσια χορευτικά τραγούδια εναλλάσσονταν αρμονικά σκορπίζοντας το κέφι και αγγίζοντας την ψυχή του κόσμου επί 3 και πλέον ώρες.

Το ΑΡΤΕΜΙΣΙΟ λοιπόν, ο φιλοπρόοδος Σύλλογος της Καρυάς έβαλε και πάλι τη σφραγίδα του με αυτή την τόσο ζεστή και ζωντανή μουσική βραδιά.

Το Διοικητικό Συμβούλιο, τα μέλη του και όλοι οι κάτοικοι του χωριού αξίζουν τον έπαινο γιατί με τη δράση τους ζωντανεύουν, προβάλλουν και δείχνουν την έγνοια και την αγάπη τους για την κοινότητά τους.

Πρέπει να επισημάνω ότι χτες ήταν μόνο το ξεκίνημα των φετινών εκδηλώσεων. Αξίζει να ενημερωθείτε και να παρακολουθήσετε και τις προσεχείς δραστηριότητες που διαρκούν μέχρι και την προσεχή Παρασκευή 26 Αυγούστου.
Θα αφήσετε βέβαια τα αυτοκίνητά σας λίγο έξω από το χωριό αλλά κι αυτή η ελάχιστη πορεία στο δάσος, στην είσοδο της Καρυάς, έχει τη χαρά και τη μαγεία της!

Γιάννης Γκιόλας
Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ