ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022

Βράβευση του Αριστείδη Τζονευράκη από το Ίδρυμα Ελληνικού Πολιτισμού

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:31:00 μ.μ. | |
Διδασκάλου
Ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Πολιτισμού Γιώργος Διδασκάλου παραβρέθηκε την Πέμπτη στην εξαιρετική εκδήλωση του Ιδρύματος Ελληνικού Πολιτισμού με αφορμή την επέτειο των 30 χρόνων λειτουργίας του.

Το ΙΕΠ τίμησε εξέχουσες προσωπικότητες και φορείς για την προσφορά τους στον Ελληνικό Πολιτισμό, την Ελληνική Ιστορία, την Ανάδειξη του Αγώνα της Ανεξαρτησίας, τη Διαφύλαξη και Ανάδειξη της Ελληνικής Πολιτισμικής Παράδοσης.
Συγκεκριμένα:

-Την κα Ελένη Αρβελέρ, για την Πνευματική της Παρουσία και Προσφορά στον Οικουμενικό Ελληνισμό και Πολιτισμό.

-Το Εθνικό και Ιστορικό Μουσείο, για την Προσφορά του στην Ελληνική Ιστορία και την Ανάδειξη του Αγώνα του 1821

-Τον Αριστείδη Τζονευράκη, για τη Διαφύλαξη και Ανάδειξη της Ελληνικής Πολιτισμικής Παράδοσης.

Ο κύριος Διδασκάλου δήλωσε: "Αισθάνομαι πραγματικά υπερήφανος για τον διακεκριμένο συντοπίτη μου κ. Αριστείδη Τζονευράκη, του οποίου και το βραβείο απένειμα.

Ο ίδιος κατορθώνει με τη ραπτική τέχνη και την απαράμιλλη αισθητική της αξίας τεχνική του να αναβιώνει, να συνεχίζει και να εμπλουτίζει την παράδοση της ελληνικής φορεσιές. Του εύχομαι να συνεχίζει να δημιουργεί ενδύματα κεντημένα με την ιστορία και τις παραδόσεις της πατρίδας μας.

Θερμά συγχαρητήρια στον πρόεδρο και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Ιδρύματος Ελληνικού Πολιτισμού / Hellenic Foundation for Culture για τη διαχρονική συμβολή τους στη διάδοση της ελληνικής γλώσσας και του πολιτισμού της χώρας μας σε όλον τον κόσμο."
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ