ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2022

Δικάζονται σήμερα στο Ναύπλιο οι 19 που συμμετείχαν σε διαμαρτυρία για τους πλειστηριασμούς στο Άργος (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:41:00 π.μ. | | |
δικαστήρια
Το πρωί τις Παρασκευής 7 Οκτωβρίου δικάζονται σε δύο δίκες στα δικαστήρια Ναυπλίου 19 άτομα που συμμετείχαν σε διαμαρτυρία ενάντια σε πλειστηριασμούς λαϊκής περιουσίας στο Άργος το 2017. 

Τα μέλη του κινήματος κατά των πλειστηριασμών που δικάζονται, όπως αναφέρουν, δεν έκαναν τίποτα περισσότερο από το να υπερασπιστούν το συνταγματικό δικαίωμα κάθε πολίτη στη διασφάλιση των αναγκαίων για τη ζωή, όπως η στέγη, η τροφή, το ρεύμα, το νερό.
"Δικαζόμαστε γιατί δεν πειθαρχήσαμε στη μνημονιακή τους νομιμότητα, γιατί αντιδράσαμε απέναντι στην αδικία και στην ανηθικότητα τους. Γι αυτό δικαζόμαστε.Γιατί υπερασπιστήκαμε το δίκαιο και το ηθικό απέναντι στο άδικο και στο ανήθικο Είμαι περήφανοι που δικαζόμαστε γι αυτόν τον λόγο" ανέφεραν μεταξυ άλλων οι κατηγορούμενοι.

Έξω από τα δικαστήρια Ναυπλίου είχε συγκεντρωθεί αρκετός κόσμος για συμπαράσταση, ανάμεσα τους τα μέλη του κινήματος κατά των πλειστηριασμών Αργολίδας Παντελής Κοκκινόπουλος, Δημοσθένης Δρούγκας και Δημήτρης Αθανασάκος και αυτοί κατηγορούμενοι, οι οποίοι μίλησαν στην κάμερα των Αργολικών Ειδήσεων:   
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ