ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2022

Αργολίδα: Με μεγάλη επιτυχία ο 2ος Ορεινός Αγώνας Όρους Φαρμακά

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:27:00 π.μ. |
Γιάννης Μαντζούνης
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 9 Οκτωβρίου ο 2ος Ορεινός Αγώνας Δρόμου Φαρμακά που διοργάνωσαν ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μεγάλη Βρύση Φαρμακά, η Τ.Κ. Γυμνού, η Π.Ε. Αργολίδας, η ΚΕΔΑΜ Δήμου Άργους - Μυκηνών και οι Μαραθωνοδρόμοι Δρομείς Αργολίδας.
Η εκκίνηση έγινε από το Δημοτικό Σχολείο στο Γυμνό Αργολίδας στις 9:30 το πρωί  με την διαδρομή σε μια πανέμορφη και καταπράσινη φύση τους όρους Φαρμακά.
Τον αγώνα παρακολούθησαν μεταξύ άλλων και έκαναν και απονομές ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού της Περιφέρειας Πελοποννήσου και Περιφερειακός Σύμβουλος Αργολίδας Ι. Μαντζούνης και ο ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑΜ Π. Σκούφης.
Ο κ. Μαντζούνης αναφέρθηκε στο έργο που εκτελεί η Περιφέρεια από το Γυμνό στις κατασκηνώσεις του Φαρμακά που βρίσκεται στην μέση των εργασιών και υποσχέθηκε πως του χρόνου που θα έχει ολοκληρωθεί το έργο, η εκκίνηση του αγώνα θα γίνει από τις κατασκηνώσεις, ενώ συνεχάρη τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Γυμνού Ε. Όψιμο για την άψογη διοργάνωση
Μετά το τέλος του αγώνα υπήρχε βραστή γίδα και τοπικά εδέσματα προσφορά του Πολιτιστικού Συλλόγου και κρασί, προσφορά του οινοποιείου "Όψιμος". Την υγειονομική κάλυψη του αγώνα είχε η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αργολίδας.
Φωτογραφίες: Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων & Δρομέων Αργολίδας
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ