ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2022

Δήμαρχος Άργους Μυκηνών για την ανεξαρτητοποίηση Δημοτικών Συμβούλων: "Η παράταξη μας δεν εκβιάζεται" (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:35:00 π.μ. | | |
Καμπόσος
Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος ανέφερε για την ανεξαρτητοποίηση των συμβούλων : "Η παράταξη μας δεν εκβιάζεται! Οι μάσκες έπεσαν! Συνεχίζουμε ισχυροί το έργο μας!"

Να αναφέρουμε πως νωρίς σήμερα το πρωί τέσσερις δημοτικοί σύμβουλοι οι, Πέτρος Διολίτσης, Παναγιώτης Παπαϊωάννου, Παναγιώτης Δούρος και Βασίλης Μπέζας κατέθεσαν την ανεξαρτητοποίηση τους στον Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Δείτε παρακάτω την δήλωση του:


Αναλυτικά η δήλωση Δημάρχου Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσου


«Αλίμονο στις παρατάξεις που εκβιάζονται ή στους δημάρχους που εκβιάζονται! Όταν λοιπόν ο δήμαρχος ζητάει τις υπεύθυνες δηλώσεις αυτών των δημοτικών συμβούλων που έχουν εκλεγεί μαζί του για την πρόθεσή τους αν θα κατέβουν στις επόμενες εκλογές μαζί του προκειμένου να μπορούν να αφιερωθούν εξ ολοκλήρου σε ανάθεση θέσεων ευθύνης αντιλαμβάνεστε ότι τα πράγματα έχουν μόνο ένα πρόσημο, πρώτα ο Δήμος Άργους-Μυκηνών. Άνθρωποι οι οποίοι δεν προτίθενται να κατέβουν στις επόμενες εκλογές δεν έπρεπε σε καμία περίπτωση να πάρουν θέσεις ευθύνης. 

Γιατί ένας άνθρωπος ο οποίος κατέχει θέση ευθύνης στο δήμο είτε είναι αντιδήμαρχος είτε είναι πρόεδρος νομικού προσώπου, σημαίνει ότι δίνει όλο του το είναι, με κέρδος για τους πολίτες διότι έχει και το κίνητρο να ξανακατέβει στις εκλογές. Τέσσερις άνθρωποι μου ανακοίνωσαν, ότι δεν θέλουν να κατέβουν για τους δικούς τους λόγους ο καθένας. 

Ο ένας μου είπε για προσωπικούς λόγους, ο άλλος μου είπε για επαγγελματικούς λόγους και οι δύο άλλοι μου είπαν ότι εμείς είμαστε σε μεγάλη ηλικία και δεν προτιθέμεθα να κατέβουμε για αυτό και δεν υπογράφουμε τις υπεύθυνες δηλώσεις. 

Με μεγάλη μου έκπληξη λοιπόν σήμερα παρατήρησα ότι αυτοί οι τέσσερις άνθρωποι κατά ένα περίεργο τρόπο και ενώ δεν είχαμε διαρρήξει τις σχέσεις μας τις φιλικές, γιατί άλλο το να κατέβεις στις εκλογές και άλλο οι φιλικές/προσωπικές σχέσεις κατέθεσαν μία πρόταση ανεξαρτητοποίησης. η λεβεντιά δεν είναι να ανεξαρτητοποιείσαι, η λεβεντιά είναι να παραιτείσαι, να παραιτείσαι διότι εξελέγης με ένα συνδυασμό ο οποίος διατηρεί την απόλυτη πλειοψηφία του δημοτικού συμβουλίου και σήμερα. Καταλαβαίνετε τι σημαίνει αυτό. 

Σημαίνει ότι δεν μπορούν να κάνουν κάποια ζημιά. Τους λόγους για τους οποίους αυτοί οι άνθρωποι ζήτησαν να ανεξαρτητοποιηθούν αυτούς τους λόγους, που δεν με ενδιαφέρουν δεν πρόκειται να τους ψάξω, σας τους είπα προηγουμένως και πάντα μιλάω με εντιμότητα, να ξέρουν ένα πράγμα, δεν θα κάνω κανέναν αντιδήμαρχο εκβιάζοντας με ότι δεν θα κατέβω μαζί σου, δεν θα κάνω κανέναν πρόεδρο στη ΔΕΥΑ εκβιάζοντας με ότι αν δεν με κάνεις δεν θα κατέβω μαζί σου, με γεια τους και χαρά τους! Καλό ταξίδι! Καλή προκοπή! 

Αλλά να ξέρουν ένα πραγματάκι ότι το 2014 από την παράταξη δεν χρειάστηκα, να μπουν και να βοηθήσουν 10 άνθρωποι, μπορείτε να το δείτε εκλεγμένοι μαζί μου το 2010, το 14 δεν ζήτησα να κατέβουν μαζί μου και πήραμε από το 62%. Με το κεφάλι κάτω δουλεύουμε σκληρά, έχουμε ανακοινώσει 41 εκατομμύρια έργα, θα γίνουν μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα καινούργιο δημαρχείο, πάρκο πόλης, το σχέδιο Νοτίου τμήματος εξελίσσεται κανονικά, ζώνες οικιστικού ελέγχου καταργούνται με τις προσπάθειές μας και με τον αγώνα μας δίνουμε ένα τεράστιο αγώνα σε όλα τα επίπεδα. 

Συνεχώς ανεβοκατεβαίνω στα υπουργεία και με τους υπουργούς οι οποίοι είναι φίλοι μου, παίρνω εκείνα που πρέπει για τον τόπο μου και συνεχίζω να αγωνίζομαι. Δεν έχουμε χάσει ούτε ένα ευρώ από ευρωπαϊκά προγράμματα των υπουργείων. Όσον αφορά για τα εκβιαστικά διλήμματα «δώσε μου για να κατέβω» με γεια τους και χαρά τους, δεν εκβιάστηκα ποτέ και δεν πρόκειται να εκβιαστώ ούτε τώρα! Ας κρίνει αυτή την εκβιαστική πολιτική ο κόσμος.

Καλό ταξίδι, καλή προκοπή και αν έχουν λεβεντιά και ήθος να φέρουν τις παραιτήσεις τους γιατί εξελέγησαν μαζί μου, δεν εξελέγησαν μόνοι τους, και αν κατέβαιναν με άλλους σχεδιασμούς ή συνδυασμούς θα είχαν άλλα αποτελέσματα! 

Εμείς σε λίγες μέρες ανακοινώνουμε καινούργια ονόματα για τις εκλογές του 2023 και μάλιστα τα ονόματα τα οποία κατεβαίνουν και αγωνίζονται και θα αγωνιστούν μαζί μας, θα έχουν περισσότερη εντιμότητα και ήθος από κάποιους οι οποίοι χτυπάνε στο υπογάστριο την παράταξη και πιστεύουν ότι θα της κάνουν ζημιά! Καμία ζημιά! Και αν έφυγαν 10 το 14 και πήραμε 62% τώρα έφυγαν 4 πιστεύω ότι το ποσοστό να φτάνει πάνω από 70%! Καλό ταξίδι παιδιά!»
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ