ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022

Γυναικείο ποδόσφαιρο: Νίκησαν τα κορίτσια της "Αργολίδας 2000" τον Τροιζηνιακό

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:16:00 μ.μ. | | |
Γυναικείο ποδόσφαιρο
Ένα ωραίο παιγνίδι ποδοσφαίρου Γυναικών παρακολούθησαν οι φίλαθλοι της Τροιζηνίας την Κυριακή, 27-11-2022, στο γήπεδο του Γαλατά μεταξύ του Τροιζηνιακού και της νεοσύστατης ομάδας του Ναυπλίου «ΑΡΓΟΛΙΔΑ 2000».

Και οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν στο πρωτάθλημα Γ΄εθνικής κατηγορίας Γυναικών της ΕΠΟ που θα αρχίσει εντός του Δεκεμβρίου.

Η προπονήτρια της ομάδας του Ναυπλίου κα Βανέσα Αναστασοπούλου έμεινε απόλυτα ικανοποιημένη από τις προσπάθειες των νεαρών κοριτσιών που είναι κυρίως μαθήτριες Γυμνασίου και Λυκείου.

Αποτέλεσμα 2 - 4 με σκόρερς την Παντελάκη (2) για τον Τροιζηνιακό και την Κεχαγιά (2), Ολυμπίου και ένα αυτογκόλ για την ΑΡΓΟΛΙΔΑ 2000.

Έπαιξαν για την ΑΡΓΟΛΙΔΑ 2000 οι:

Καλογεροπούλου, Μπλάτσου, Τότσικα, Κυριακίδου, Χαρρέμι, Ολυμπίου, Κεχαγιά, Μαραγκού, Μιχαλακέα, Μπουλή, Χαϊμάνη, Μαστοράκη, Κωτσιοπούλου.

Η διοίκηση της ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ευχαριστεί τον πρόεδρο του Τροιζηνιακού κ.Τάσο Μούγιο για τη φιλοξενία.

Επίσης ιδιαίτερα ευχαριστεί την εταιρεία ειδών υγιεινής Σ.ΜΑΝΤΖΟΥΝΗΣ και ΣΙΑ που για μια ακόμη χρονιά ενισχύει σημαντικά την ομάδα και δίνει την δυνατότητα σε πολλά κορίτσια της περιοχής να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο και γενικά με τον αθλητισμό.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ