ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022

Ερμιονίδα: Στο Κρανίδι υλοποιούνται σημαντικά έργα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:23:00 μ.μ. | | |
Ασφαλτόστρωση
Ο Δήμος Ερμιονίδας προχωρά με εντατικούς ρυθμούς, στην ολοκλήρωση των έργων και στην υλοποίηση μελετών, σχεδιασμών, παρεμβάσεων για τις αναπλάσεις σε δημοτικές οδούς της Κοινότητας Κρανιδίου.
Στο στάδιο της αποπεράτωσης και ολοκλήρωσης βρίσκεται το έργο : «Ασφαλτοστρώσεις δημοτικών οδών Δ.Ε. Κρανιδίου» συνολικού προϋπολογισμού με Φ.Π.Α 226.728,00€, το οποίο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Φιλόδημος ΙΙ. 
Όπως προβλέφθηκε στην Σύμβαση Κατασκευής Έργου η οποία υπεγράφη στις 03.05.2022, σήμερα εκτελούνται εργασίες ασφαλτοστρώσεων δημοτικών οδών εντός της πόλης του Κρανιδίου καθώς και η αντικατάσταση των δικτύων ύδρευσης (κεντρικό δίκτυο και παροχές υδροδότησης) όπου απαιτείται. Οι δρόμοι είναι κεντρικοί από τους οποίους πρόσφατα διήλθε το νέο δίκτυο αποχέτευσης.
Επίσης σήμερα, ξεκίνησαν οι εργασίες για την εκτέλεση του έργου : «Αναπλάσεις Κοινότητας Κρανιδίου» συνολικού προϋπολογισμού με Φ.Π.Α 263.296,00€, το οποίο δημοπρατήθηκε. Στις 07.11.2022 υπεγράφη η Σύμβαση Κατασκευής Έργου με τον ανάδοχο και αφορά εργασίες αναπλάσεων στο κέντρο του Κρανιδίου.
Η πρωτεύουσα του Δήμου μας, το Κρανίδι, έχει ανάγκη από έργα υποδομής για την αναβάθμιση και την εύρυθμη λειτουργία των οδών, των πλατειών, των κοινόχρηστων χώρων και καθημερινά επιδιώκουμε να βελτιώνουμε τα επίπεδα ποιότητας ζωής των δημοτών.
Ζητούμε την κατανόηση των διερχομένων πολιτών και των οδηγών, όταν λόγω της εκτέλεσης των έργων, παρατηρούνται δυσκολίες στην μετακίνησή τους εντός του ρυμοτομικού σχεδίου του Κρανιδίου. Ζητούμε και την κατανόηση όλων των δημοτών, όταν κατά την εκτέλεση των έργων, λόγω της παλαιότητας παρατηρούνται και βλάβες στο δίκτυο ύδρευσης.
Η ταλαιπωρία είναι μικρή και σύντομη χρονικά. Αξίζει την υπομονή μας.

Τα έργα είναι καθοριστικά και απαραίτητα και γίνονται για να αναβαθμίζουν τον τόπο μας.

Ο Δήμαρχος
Γιάννης Γεωργόπουλος
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ