ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2022

Κάλεσμα του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Αργολίδας στην πανελλαδική απεργία της 9ης Νοεμβρίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:17:00 π.μ. | | |
Ακρίβεια
Η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Αργολίδας καλεί όλους τους Εργαζόμενους, Άνεργους και Συνταξιούχους της περιοχής να πάρουν μέρος μαζικά και αγωνιστικά στην Πανελλαδική απεργία που κήρυξε η Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδας (Γ.Σ.Ε.Ε.) για την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2022. 

 ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ 

Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας ΠΑΝΤΟΥ και για ΟΛΟΥΣ! Θέλουμε πίσω τα δικαιώματα και τις κατακτήσεις μας!! ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ να μην παραβιάζονται τα δικαιώματά μας στην εργασία και να εργαζόμαστε σε χώρους εγγυώνται την Υγεία κατ την Ασφάλεια στην εργασία!!!!

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ: 

-Αύξηση των Μισθών σε όλους τους κλάδους της οικονομίας για να καλυφθεί η αύξηση του κόστους ζωής κατ να διασφαλιστεί ότι οι εργαζόμενοι λαμβάνουν δίκαιο μερίδιο από τα κέρδη, καθώς κατ μέτρα για την προώθηση των συλλογικών διαπραγματεύσεων ως τον καλύτερο τρόπο για την επίτευξη δίκαιων αμοιβών κατ βιώσιμης οικονομίας. 

-Άμεση ενίσχυση των ευάλωτων κατηγοριών που αγωνίζονται να αντέξουν οικονομικά τους λογαριασμούς ενέργειας, να βάλουν φαγητό στο τραπέζι και να πληρώσουν τα ενοίκιο. 

Ανώτατα όρια τιμών ειδικά στο κόστος των λογαριασμών ενέργειας κατ αυστηρός φόρος στα υπερβολικά κέρδη των εταιρειών ενέργειας και άλλων εταιρειών. 

-Μείωση του ΦΠΑ στα είδη βασικής διατροφής καθώς και στα υγρά καύσιμα πετρέλαιο θέρμανσης, φυσικό αέριο). • Εθνικά κατ ευρωπαϊκά μέτρα στήριξης κατά της κρίσης για την προστασία των εισοδημάτων και των θέσεων εργασίας στον ιδιωτικό τομέα. 

-Μεταρρύθμιση της λειτουργίας της Αγοράς Ενέργειας. Ν'αναγνωριστεί ότι η ενέργεια είναι δημόσιο αγαθό κατ να υπάρξουν άμεσες επενδύσεις για την αντιμετώπιση των βαθύτερων αιτιών της κρίσης. 

-Φθηνή στέγη για όλους με άμεσα μέτρα που θα στοχεύσουν στην αναχαίτιση τον κόστους στέγασης, μέτρα που θα ελαφρύνουν τον οικογενειακό προϋπολογισμό των. οικογενειών που μισθώνουν την κυρία κατοικία τους που πληρώνουν ενοίκια για τούς φοιτητές τους, αλλά δεν δικαιούται το φοιτητικό επίδομα, στους νέους έως 39 ετών που δεν εμπίπτουν στο προγραμμα 150000Ε, διότι τάχα εχουν υψηλότερες αποδοχές. 

Οι εργαζόμενοι και τα συνδικάτα επιβάλλεται να έχουν μια θέση στο τραπέζι του κοινωνού διαλόγου ια το σχεδιασμό και την εφαρμογή μέτρων κατά της κρίσης. 

Αυτή είναι η δοκιμασμένη μέθοδος για την διαχείριση της κρίσης

ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ στην ΑΠΕΡΓΙΑ στις 9 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ