ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2022

Ευχαριστήριο από τον Σύλλογο Ατόμων με Αναπηρίες Νομού Αργολίδας προς την Οικογένεια του αείμνηστου Οδυσσέα Κυριακόπουλου

ΑΜΕΑ
Ο «Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρίες Νομού Αργολίδας», που εδρεύει στην Πυργέλλα του Δήμου Άργους-Μυκηνών ,αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει και δημόσια, την Οικογένεια του αείμνηστου Οδυσσέα Κυριακόπουλου και την κα. Φλωρίκα Κυριακοπούλου για την συνεισφορά τους στην αγορά ακινήτου στο κέντρο του Άργους, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για την δημιουργία Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης Ατόμων με Αναπηρίες ,καθώς και για την αμέριστη και συνεχή συμπαράστασή τους από τη γέννηση του Συλλόγου μας. 

Αποτελούν για εμάς πολύτιμους συνοδοιπόρους που μας τιμούν με την εμπιστοσύνη τους και με την γενναιόδωρη προσφορά τους συμβάλλουν σημαντικά στην επίτευξη των στόχων μας και στην υλοποίηση δράσεων και υποδομών ουσιαστικής χρησιμότητας για τα άτομα με αναπηρίες.

Επίσης ευχαριστούμε θερμά, για την συνδρομή και το ενδιαφέρον τους, τον Περιφερειάρχη κ.Νίκα , τον νυν Αντιπεριφερειάρχη κ.Σχοινοχωρίτη Δημήτριο και τον πρώην Αντιπεριφερειάρχη κ. Μαλτέζο Ιωάννη.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ