ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022

Συνδικάτο Τροφίμων Αργολίδας - Κορινθίας: Με οργανωμένο και δυναμικό αγώνα να απορρίψουμε το νέο αντιδραστικό νομοσχέδιο για την Υγεία

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:24:00 π.μ. |
Συνδικάτο Τροφίμων Αργολίδας - Κορινθίας
Το νομοσχέδιο που κατέθεσε στη Βουλή η κυβέρνηση της ΝΔ αποτελεί αντιδραστική συνέχεια των τεράστιων προβλημάτων που δημιούργησαν όλες οι κυβερνήσεις μετατρέποντας Δημόσια Υγεία σε πανάκριβο εμπόρευμα.
Στις μεγάλες ελλείψεις σε υγειονομικό προσωπικό και την εγκατάλειψη του δημοσίου συστήματος από εξοπλισμό, έρχεται να προστεθεί η κατάργηση της πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης των γιατρών του ΕΣΥ και η είσοδος ιδιωτών γιατρών με συμβάσεις μερικής απασχόλησης, μετατρέποντας την υγεία σε ένα όλο και πιο δυσπρόσιτο και ακριβό εμπόρευμα για τους εργαζόμενους.

Είναι αδίστακτοι αφού σε μια περίοδο που το εισόδημά μας κατασπαράζεται από τις υπέρογκες αυξήσεις στο ρεύμα, στα καύσιμα, στα είδη πλατιάς λαϊκής κατανάλωσης, μετατρέπουν την υγεία από κοινωνικό αγαθό σε απαγορευμένη πολυτέλεια και χρυσοφόρο πεδίο κερδοφορίας των ιδιωτικών ομίλων.

Καλούμε τους εργαζόμενους του κλάδου μας, με οργανωμένο, ανυποχώρητο και δυναμικό αγώνα, στο πλευρό των υγειονομικών που πρωτοστατούν, να απορρίψουμε το νέο νομοσχέδιο – τερατούργημα για την Υγεία.

Η υπόθεση της υγείας, είναι υπόθεση όλων των εργατών, όλου του λαού!

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ






ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ