ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2022

Παραιτήθηκε ο προπονητής του Αργειακού Έσπερου Γιάννης Καραντζούλης

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:53:00 μ.μ. | | |
Μπάσκετ
Την παραίτησή του υπέβαλε χθες ο προπονητής της ανδρικής ομάδας Γιάννης Καραντζούλης, την οποία έκανε δεκτή η Διοίκηση του Αργειακού 'Εσπερου.

Υπηρεσιακός προπονητής αναλαμβάνει ο, μέχρι χθες βοηθός προπονητή, Χάρης Νενεκούμης, ενώ η Διοίκηση ήδη βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για την ανεύρεση νέου head coach.

"Ευχαριστούμε θερμά τον φίλο μας Γιάννη Καραντζούλη για την τεράστια προσφορά του στην ανδρική ομάδα και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στις υπηρεσίες που θα συνεχίσει να προσφέρει στην οικογένειά μας, ως προπονητής των ακαδημιών και των ηλικιακών τμημάτων μας.

Οι διαπροσωπικές μας σχέσεις με τον Γιάννη ήταν, είναι και θα συνεχίσουν να είναι πάντα δυνατές, καθώς το ήθος του και ο χαρακτήρας του σπανίζουν.

Προτεραιότητα της ανδρικής ομάδας είναι οι αγωνιστικές της υποχρεώσεις και η προσπάθεια κατάκτησης των στόχων της, πράγμα το οποίο έγινε σαφές και κατανοητό από όλους στη χθεσινή προπόνηση και προς αυτήν την κατεύθυνση θα πορευτούμε σύσσωμοι, προπονητές, παίκτες και διοίκηση!" αναφέρει η ανακοίνωση του Αργειακού Έσπερου
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ