ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022

Ψήφισμα από τον ΔΟΠΠΑΤ Δήμου Ναυπλιέων για την μη εγκατάσταση πυρηνελαιουργείου στον Άγιο Αντώνιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:02:00 μ.μ. | | | |
Κάπνα
"Συμπνέοντας με την ανησυχία των κατοίκων και των φορέων της Δημοτικής Ενότητας Ασίνης του Δήμου Ναυπλιέων ,όσον αφορά την εγκατάσταση μονάδας του πυρηνελαιουργείου στη θέση Αγιος Αντώνιος ,το Δ.Σ του ΔΟΠΠΑΤ κατά τη χθεσινή συνεδρίαση εξέδωσε ψήφισμα στήριξης και επί πρόσθετα καλεί, με σχετικό έγγραφο, μέσω της Α/βάθμιας και Β/βάθμιας Διεύθυνσης Αργολίδας να ενεργοποιηθεί η σχολική κοινότητα για ένα τόσο σοβαρό θέμα .

Η πρόταση μας είναι να δοθεί από τους εκπαιδευτικούς ως θέμα έκθεσης - ανάπτυξης σκέψεων και προβληματισμών και ως θέμα εικαστικών δημιουργιών " Η οικολογική διαταραχή της περιοχής σε περίπτωση που λειτουργήσει η εν λόγω επιχείρηση στον Αγιο Αντώνιο".

Οι εκθέσεις και τα έργα των παιδιών να παραδοθούν στους υπευθύνους και να εκτεθούν σε ανάλογη εκδήλωση , στην οποία θα καλεστούν όλοι οι ιθύνοντες .

Θεωρούμε σημαντική την συμμετοχή των παιδιών στον αγώνα όλων μας για την αποτροπή της εγκατάσης της παραπάνω επιχείρησης στην περιοχή αυτή, αφού η οικολογική διαταραχή θα είναι τεράστια και πολύπλευρα ζημιογόνα.
 
Οι μαθητές θα είναι αυτοί που θα ευαισθητοποιήσουν και θα κινητοποιήσουν τις οικογένειες τους , έτσι που όλοι να γίνουμε μια γροθιά και μαζικά και αποφασιστικά να σώσουμε τον τόπο μας και τους ανθρώπους του.

Η περιβαλλοντική συνείδηση είναι υπόθεση όλων μας ...."

Μαρία Ράλλη
Πρόεδρος ΔΟΠΠΑΤ
Δήμου Ναυπλιέων
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ