ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022

Αργολίδα: Προετοιμάζονται Ερμιονίδα και Παναργειακός για το ντέρμπι της Κυριακής

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:49:00 π.μ. | | | |
Ποδόσφαιρο
Προετοιμασία  για την ομάδα του Παναργειακού εν όψει του Κυριακάτικου (11/12) αγώνα με την Ερμιονίδα στον ΔΑΚ Κρανιδίου στις 15:00.

Τα λάθη κόστισαν για ακόμη μια φορά με αποτέλεσμα ο Παναργειακός να φύγει ηττημένος από το νησί της Ρόδου.
 
Η διοίκηση του Παναργειακού ευχαριστεί για την φιλοξενία την ομάδα του Ιαλυσού, τον πρόεδρο της ΕΠΣ Δωδεκανήσου κ. Διακοφώτη και το κ. Ψελλά.

Οσο για το προσεχή αγώνα με την Ερμιονίδα τα προβλήματα τραυματισμών μετά και τον κυριακάτικο αγώνα αυξήθηκαν καθώς ο Νίκος Αντωνόπουλος αποχώρησε και αυτός με τραυματισμό. 

Στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές η ομάδα του Άργους σε κάθε παιχνίδι έχει και ένα τραυματισμό πράγμα που δυσκολεύει πολύ το πρόγραμμα των προπονήσεων
Στις προπονήσεις επέστρεψαν και οι παίκτες της ΑΕ Ερμιονίδας την Τετάρτη (07/12), μετά το ρεπό της Τρίτης (06/12), με το… βλέμμα όλων να είναι στραμμένο στο ντέρμπι με τον Παναργειακό, ματς που θα διεξαχθεί την Κυριακή (11/12, 15:00), στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Οι παίκτες, υπό τις οδηγίες του Μάρκου Στεφανίδη δούλεψαν, κατά κύριο λόγο με μπάλα, ακολουθώντας συγκεκριμένες ασκήσεις που αφορούν την τακτική. Πραγματοποιήθηκε, ακόμα, πρόγραμμα για τη φυσική κατάσταση.

Δεν ακολούθησε όλο το πρόγραμμα ο Ίλσι Κάλα, ο οποίος τραυματίστηκε και αποχώρησε. Με βάση τις πρώτες εκτιμήσεις ο τραυματισμός του 21χρονου μέσου δεν εμπνέει ανησυχία. Περισσότερα θα φανούν τις επόμενες ημέρες, μετά και τις εξετάσεις.

Πριν από την προπόνηση ο Μάρκος Στεφανίδης και τα υπόλοιπα μέλη του τεχνικού τιμ έκαναν στους παίκτες, μέσω βίντεο, ανάλυση του αγώνα στη Μύκονο.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ