ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022

Εορταστικά εκπαιδευτικά προγράμματα για μαθητές στην Εθνική Πινακοθήκη Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:54:00 π.μ. | |
Μοτίβα
Το παράρτημα Ναυπλίου της Εθνικής Πινακοθήκης-Μουσείου Αλεξάνδρου Σούτσου σε συνεργασία με την εικαστικό Μαρίνα Μπόμπου, θα πραγματοποιήσει εορταστικά εκπαιδευτικά προγράμματα, στις 17 και 18 Δεκεμβρίου, τα οποία απευθύνονται σε μαθητές και μαθήτριες της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Στις 17 Δεκεμβρίου το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 9 έως 12 ετών και θα περιλαμβάνει σχεδιασμό χριστουγεννιάτικων στολιδιών (μπάλες, δέντρα, χιονάνθρωπους, καμπάνες) με την χρήση διαδραστικών μεθόδων.

Στις 18 Δεκεμβρίου το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 13 έως 15 ετών, και με βάση το εικαστικό έργο του Παύλου Διονυσόπουλου (περιβάλλοντα), θα δημιουργηθούν στολίδια με υλικά που βρίσκουμε στην καθημερινότητά μας (περιοδικά, εφημερίδες κ.ά.).

Επίσης το παράρτημα Ναυπλίου της ΕΠΜΑΣ οργανώνει από τις 10 έως 30/12/2022, Bazzar Βιβλίων με τις εκδόσεις του παραρτήματος, σε έκπτωση 50%.

Για τη συμμετοχή στα προγράμματα, λόγω περιορισμένου χώρου (ομάδες 10 ατόμων), απαιτείται τηλεφωνική κράτηση (27520 21915, κ. Λαμπρινή Καρακούρτη).

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ