ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023

Γηροκομείο Ναυπλίου: Μαθήματα αλληλεγγύης από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίας Τριάδας (Μέρμπακα)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:15:00 μ.μ. | | |
Προσφορά τροφίμων
Στις δύσκολες μέρες που περνάμε είναι εξαιρετικά ενθαρρυντική και πολύτιμη η προσφορά των συνανθρώπων μας στο καθημερινό έργο της φροντίδας των ηλικιωμένων συμπολιτών μας. 

Η υποστήριξη των τροφίμων του Ιδρύματος ΟΙΚΟΣ ΕΥΓΗΡΙΑΣ – ΠΡΟΝΟΙΑ – ΜΑΡΙΑΣ Κ. ΡΑΔΟΥ αποτελεί για κάποιους μια συνεχή έγνοια για φροντίδα αφού αφιερώνουν οικονομική και ηθική βοήθεια παρά τις ιδιαίτερες συνθήκες της σύγχρονης εποχής.

Έτσι λοιπόν, όπως και κάθε χρόνο, ο "ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ" (Μέρμπακα) παραδίδει διαρκώς μαθήματα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς εκφράζοντας την συμπαράσταση των μελών του σε ανθρώπους που έχουν την ανάγκη όλων μας.

Η ελπίδα που μας χαρίζουν είναι πραγματικά πολύτιμη καθώς γνωρίζουμε ότι υπάρχουν κοινωνικές ομάδες με ευαισθησίες και ενσυναίσθηση, σπάνιες ιδιότητες στις μέρες μας.

Ο πολιτισμός ενός φορέα – Συλλόγου αναδεικνύεται μέσα από τα φιλανθρωπικά αισθήματα και τον σεβασμό στην προσωπικότητα και την αξιοπρέπεια του ατόμου.

Και μην ξεχνάμε ότι η προσφορά αποτελεί βασική προϋπόθεση για την ευημερία και ανάπτυξη της κοινωνίας.

Τους ευχαριστούμε από καρδιάς και ευχόμαστε το φωτεινό παράδειγμά τους να μιμηθούν και άλλοι ώστε οι ηλικιωμένοι να μπορούν να ζουν με καλύτερες συνθήκες διαβίωσης νιώθοντας την ασφάλεια και την αγάπη όλων μας!

Και πάλι εκφράζουμε ένα μεγάλο Ευχαριστώ για την προσφορά σας!

Ο Πρόεδρος
Χρήστος Ζέρβας
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ