ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2023

Η Όλγα Κεφαλογιάννη έκοψε την πίτα της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ναυπλίου της Νέας Δημοκρατίας (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:37:00 μ.μ. | | | |
Βασιλόπιτα
Στο Ναύπλιο βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 18 Ιανουαρίου η Βουλευτής Α’ Αθηνών κ. Όλγα Κεφαλογιάννη.
Η κ. Κεφαλογιάννη ήταν επίσημη προσκεκλημένη και κεντρική ομιλήτρια της ετήσιας εκδήλωσης για την κοπή της πίτας της ΔΗΜ. Τ. Ο. Ναυπλίου της Νέας Δημοκρατίας.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Ξενοδοχείο Αμαλία στο Ναύπλιο, παρουσία του Προέδρου Γιώργου Λυσίκατου και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΗΜ. Τ. Ο. Ναυπλίου, φίλων και στελεχών της Νέας Δημοκρατίας.
Στην εκδηλωση εκφωνήθηκαν χαιρετισμοί, στη συνέχεια έγινε η κεντρική ομιλία της κ. Κεφαλογιάννη και ακολούθησε η κοπή της πίτας από τη βουλευτή Α΄Αθηνών, τον Βουλευτή Αργολίδας και τον Πρόεδρο της ΔΗΜ.ΤΟ. Ναυπλίου.
Στην εκδήλωση παρευβρέθηκαν επίσης, ο βουλευτής Αργολίδας Γ. Ανδριανός, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας, ο Πρόεδρος του ΠΕΣΥ Πελοποννήσου Γ. Μαλτέζος, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Γ. Μαντζούνης, ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δ. Καμπόσος, το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατία από την Αργολίδα Τάσος Θωμόπουλοςο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Αργολίδας Π. Ζαχαριάς,  Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι που ανήκουν στο κόμμα της Ν.Δ.,η αναπληρώτρια βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας Ε. Παναγιωτοπούλου, η πρώην Πρόεδρος του ΚΕΘΙ Σ. Τάνταρου Κρίγγου, κα.
Νωρίτερα η κ. Κεφαλογιάννη είχε συνάντηση στο Δημαρχείο Ναυπλίου με τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο. 
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ