ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023

Συνεστίαση και κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας από τον Σύλλογο Πολιτικών Συνταξιούχων Δήμου Άργους Μυκηνών

Βασιλόπιτα
Ο Σύλλογος Πολιτικών Συνταξιούχων Δήμου Άργους Μυκηνών πραγματοποίησε με επιτυχία και πολυπληθή συμμετοχή, την κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του και συνεστίαση με γλέντι, την Κυριακή 22 Γενάρη του 2023 το μεσημέρι στην ταβέρνα ΡΙΒΙΕΡΑ στο Κεφαλάρι . 
Στην εκδήλωση τιμήσαμε τους συναδέλφους Κωνσταντίνο Σωτηρόπουλο και Νικόλαο Καραβέλο για την πολύχρονη και ποιοτική προσφορά τους στο Σύλλογό μας.
Την εκδήλωσή μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος και ο Γεν. Γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτικών Συνταξιούχων (Π.Ο.Π.Σ.) κ.κ. Ηλιόπουλος Ηλίας και Ερμόλαος Λινάρδος. Ο Πρόεδρος της Π.Ο.Π.Σ. μάλιστα έκανε μια σύντομη και μεστή ενημέρωση για τα θέματα που μας απασχολούν ως συνταξιούχους. Μας τίμησαν επίσης με την παρουσία τους ο Πρόεδρος του ΔΣ του Συνδέσμου Πολιτικών Συνταξιούχων Ναυπλίου κ. Σωκράτης Διδασκάλου και ο Πρόεδρος του Σωματείου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Δήμου Άργους - Μυκηνών κ. Μιχάλης Παπαδημητρίου καθώς και πολλά μέλη του ως άνω Σωματείου.
Δόθηκε η ευκαιρία στα μέλη και στους φίλους του Συλλόγου μας να βρεθούμε και πάλι κοντά μετά από τριετή αδυναμία, να ανταλλάξουμε απόψεις, να ενημερωθούμε για συνταξιουχικά ζητήματα και φυσικά να διασκεδάσουμε.
Ευχαριστούμε όλους όσους συμμετείχαν και μας τίμησαν, καθώς και τη διεύθυνση του καταστήματος ΡΙΒΙΕΡΑ για την άψογη συνεργασία και εξυπηρέτηση.

Ο Πρόεδρος 
Νικόλαος Καρδαράκος

Ο Γενικός Γραμματέας
Δημήτριος Μπάρλας
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ