ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023

Τριήμερη εκδρομή από τη ΝΑΙ Travel του ΚΤΕΛ Αργολίδας: Βέροια, Παναγία Σουμελά, Λουτρά Πόζαρ, Βεργίνα, Έδεσσα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:12:00 μ.μ. | | |
Λουτρά Πόζαρ
Το γραφείο μας ΝΑΙ Travel, θυγατρική εταιρεία του ΚΤΕΛ Αργολίδας Α.Ε, διοργανώνει στις 18/3 μια φανταστική τριήμερη εκδρομή στη Βέροια, την Παναγία Σουλεμά, τα Λουτρά Πόζαρ, τη Βεργίνα, τους καταρράκτες της Έδεσσας και τον παλαιό Άγιο Αθανάσιο.

Αναλυτικό πρόγραμμα εκδρομής:
 
1η μέρα - Σάββατο 18 Μαρτίου:

Αναχώρηση από το Ναύπλιο (Πύλη της Ξηράς) στις 05:00 και από το Άργος (ΚΤΕΛ/Άγιος Βασίλειος) στις 05:15

Μέσω Εθνικής Οδού και με ενδιάμεσες στάσεις, φτάνουμε το μεσημέρι στην Παναγία Σουμελά. Εκεί θα προσκυνήσουμε την εικόνα και θα θαυμάσουμε τα κειμήλια που είναι συνυφασμένα με τον ξεριζωμό του Ποντιακού Ελληνισμού από τον Πόντο. Η θαυματουργή εικόνα της Παναγίας Σουμελά, θεωρείται από μια από τις πρώτες απεικονίσεις της Μεγαλόχαρης στον κόσμο και σύμφωνα με την παράδοση, φιλοτεχνήθηκε από τον ίδιο τον Ευαγγελιστή Λουκά. Στη συνέχεια, μεταφερόμαστε στην πόλη της Βέροιας, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για φαγητό, πριν καταλήξουμε στο πολυτελές ξενοδοχείο μας, το 4 αστέρων “Αιγές Μέλαθρον”.

Το βράδυ θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για ξεκούραση ή βραδινή βόλτα στην πόλη, για να θαυμάσουμε την ορθόδοξη συνοικία της Κυριώτισσας, που είναι γεμάτη από βυζαντινές και μεταβυζαντινές εκκλησίες.

2η μέρα - Κυριακή 19 Μαρτίου:

Μετά το πρωινό μας, αναχωρούμε για τη Βεργίνα, την πρωτεύουσα των Μακεδόνων Βασιλέων, όπου θα περιηγηθούμε στο Μουσείο Βασιλικών Τάφων Αιγών και θα θαυμάσουμε την Βασιλική ταφική συστάδα του Φιλίππου Β΄, που θεωρείται το πιο εντυπωσιακό σε μέγεθος και αρχιτεκτονική αρχαίο ταφικό μνημείο στον ελλαδικό χώρο (κόστος εισιτηρίου €8,00).
 
Στη συνέχεια, επιβιβαζόμαστε στο λεωφορείο και ξεκινάμε για τα φημισμένα Λουτρά Πόζαρ. Εντός της Λουτρόπολης λειτουργούν εσωτερικές και εξωτερικές πισίνες με ιαματικό νερό, καθώς επίσης, εστιατόριο, παραδοσιακή αγορά, χώροι μασάζ, καφέ, τα οποία θα έχουμε άφθονο ελεύθερο χρόνο να απολαύσουμε έως το απόγευμα, όπου θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας.

Το βράδυ θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για ξεκούραση ή βραδινή βόλτα στην πόλη και τη συνοικία Μπαρμπούτα με τα παραδοσιακά αρχοντικά, κυρίως Εβραίων εμπόρων.

3η μέρα - Δευτέρα 20 Μαρτίου:

Μετά το πρωινό μας, αναχωρούμε για την πόλη των νερών, την Έδεσσα, όπου σε μια καταπράσινη τοποθεσία με υπέροχη θέα, επισκεπτόμαστε ένα υπέροχο πάρκο γεμάτο ψηλά πλατάνια και ανθισμένα παρτέρια. 

Εδώ, ο Μεγάλος Καταρράκτης ή Κάρανος, ο μεγαλύτερος στον ελλαδικό χώρο, μετά από «ελεύθερη πτώση» 70 μέτρων, σκορπίζει τα νερά του με δύναμη και ορμή, δημιουργώντας ένα πυκνό νοτισμένο σύννεφο. Αφού απολαύσουμε τον καφέ μας, επιβιβαζόμαστε στο λεωφορείο με προορισμό τον Παλαιό Άγιο Αθανάσιο, γνωστό και ως το “Πέτρινο Χωριό”, ο οποίος είναι ένας παραδοσιακός οικισμός απαράμιλλης ομορφιάς και βρίσκεται στους πρόποδες του όρους Καϊμάκτσαλαν, δίπλα στη λίμνη Βεγορίτιδα, σε υψόμετρο 1.200 μέτρων. Εκεί θα έχουμε αρκετό ελεύθερο χρόνο για βόλτα, φαγητό και καφέ.

Το απόγευμα, παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής και με ενδιάμεσες στάσεις φτάνουμε αργά το βράδυ στην πόλη μας, γεμάτοι νέες ταξιδιωτικές εμπειρίες και μοναδικές αναμνήσεις!

Κόστος:
Μονόκλινο: €200,00 ανά άτομο
Δίκλινο: €155,00 ανά άτομο
Τρίκλινο: €135,00 ανά άτομο
Τετράκλινο: €125,00 ανά άτομο
Παιδιά έως 8 ετών: €75,00 ανά παιδί

Περιλαμβάνονται:
Η μεταφορά με πολυτελές πούλμαν
Η διαμονή με πρωινό για 2 διαν/σεις στο 4 αστέρων “Αιγές Μέλαθρον” στη Βέροια
‘Όλοι οι φόροι

Δεν Περιλαμβάνονται:
Ό,τι δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα, όπως εισιτήρια εισόδων, φαγητά, ποτά, κλπ

Σημειώσεις – Χρήσιμες Πληροφορίες:

Το Γραφείο διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης του προγράμματος, για την καλύτερη διεξαγωγή του, χωρίς να παραληφθεί κάποια επίσκεψη.

Ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων για την πραγματοποίηση της εκδρομής είναι τα 30 άτομα

Κρατήσεις:
info@naitravel.com
6982-482164 & 6983-330118
.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ