ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2023

"Ενωτική Κίνηση Επιδαύρου - Δήμος Για Όλους": Επιβάλλεται…

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:18:00 μ.μ. | |
Θανάσης Γαλάνης
Υπάρχουν κάποιες ημέρες μέσα στο χρόνο οι οποίες είναι ξεχωριστές για τον καθένα μας και ενίοτε λειτουργούν ως «δείκτες» για την αποδοχή που έχουμε στον τόπο που ζούμε και δραστηριοποιούμαστε.

Μια τέτοια ημέρα ήταν για εμένα προσωπικά η 18η Ιανουαρίου-ημέρα της ονομαστικής μου εορτής. Εκατοντάδες, χωρίς υπερβολή, τα τηλεφωνήματα και τα μηνύματα!

Ευχαριστώ από καρδιάς όλους όσους επικοινώνησαν μαζί μου. Ευχαριστώ για τις ευχές, την αγάπη και την στήριξή τους.

Μέσα από την επικοινωνία, οι βασικές ερωτήσεις που μου έκαναν ήταν «τι θα κάνεις στις εκλογές; Αληθεύει ότι αποχωρείς; θα είσαι τελικά υποψήφιος σε περιφερειακό ψηφοδέλτιο;»

Μόλις πριν τρεις μήνες (8 Οκτωβρίου 2022) με δελτίο τύπου δήλωσα ξεκάθαρα και με επιχειρήματα την παρουσία μου.

- Η παραπληροφόρηση καλά κρατεί γιατί έτσι βολεύει κάποιους.

Επειδή λοιπόν οι εξελίξεις στα τοπικά πολιτικά πράγματα οδηγούν στο συμπέρασμα ότι πολλά δεν έγιναν και κάποια εξακολουθούν να μην γίνονται «σωστά» από τους διοικούντες τον Καλλικρατικό Δήμο Επιδαύρου από την σύστασή του, αλλά και επειδή οι έως τώρα ανακοινώσεις υποψηφιοτήτων εγείρουν σοβαρές ανησυχίες για την διαιώνιση της ίδιας κατάστασης, δράττομαι της ευκαιρίας να επαναλάβω:

ΕΜΕΙΣ είμαστε υπερήφανοι για τον τρόπο με τον οποίο διαχειριστήκαμε την εντολή που πήραμε από τους πολίτες του Δήμου Επιδαύρου τον Μάιο του 2019 και

Δηλώνω ξεκάθαρα ότι:

- Επιβάλλεται ο συνδυασμός μας “ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ Δήμος Για Όλους” να είναι και ΕΙΝΑΙ παρών για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

- Επιβάλλεται οι πολίτες του Δήμου Επιδαύρου να συστρατευτούν με ανθρώπους που υπηρετούν με ήθος και αξιοπρέπεια τον τόπο μας, γυρνώντας την πλάτη σε αυτούς που δεν τίμησαν τα αξιώματα που τους δόθηκαν, δεν δούλεψαν όπως έπρεπε για τον τόπο τους αν και κατείχαν τα προηγούμενα χρόνια υψηλές θέσεις και δεν διαχειρίστηκαν με διαφάνεια τα προβλήματα του Δήμου μας!

- Επιβάλλεται ο Δήμος Επιδαύρου να αποκτήσει κύρος και την θέση που δικαιούται στον αναπτυξιακό χάρτη.


Ο στόχος είναι κοινός και εφικτός !!!

Ο συνδυασμός μας ΜΠΟΡΕΙ !!!

Η ευρεία συμμετοχή ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ!!!

Για την δημοτική μας παράταξη
Ο επικεφαλής
Αθανάσιος Χρ. Γαλάνης
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ