ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023

Χρώματα, κέφι, χιούμορ και ξέφρενη διασκέδαση την Τσικνοπέμπτη στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Άργους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:48:00 μ.μ. | | |
γαϊτανάκι
Τα παιδιά του 4ου Δημοτικού Σχολείου Άργους ντύθηκαν με τις αποκριάτικες στολές τους, έπαιξαν και χόρεψαν γύρω από το γαϊτανάκι που δένει απόλυτα με το χρώμα και το κέφι της Αποκριάς. 
Ενα υπέροχο «παιχνίδι», που περιλαμβάνει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά τα οποία είναι αναγκαία για μια ξέφρενη διασκέδαση. Χρώματα, κέφι και χιούμορ… πλέκονται μαζί με τις κορδέλες σε έναν χορό αγάπης και συμφιλίωσης με ιδιαίτερους συμβολισμούς.
Ευχαριστούμε όλους τους γονείς που άκουσαν το κάλεσμα μας και ήταν εκεί για να βοηθήσουν τόσο στο ψήσιμο, όσο και στο σερβίρισμα καθώς και για όλα τα φαγητά που έφτιαξαν για τα παιδιά !!!
Ευχαριστούμε τους δασκάλους, που είναι πάντα κοντά μας, με την καλή τους διάθεση στηρίζοντας το σύλλογο σε όλες τις εκδηλώσεις του !!!

Μπράβο σε όλα τα παιδιά του συλλόγου που για μια ακόμα φορά ήταν εκεί !!!
Ευχαριστούμε τη Κατερίνα Δωροβίνη, δασκάλα χορού του Λυκείου Ελληνίδων, για τη παρουσία της σήμερα αλλά και για όσα προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια στο σχολείο μαθαίνοντας παραδοσιακούς χορούς στα παιδιά μας, τηρώντας τις παραδόσεις μας !!
Ευχαριστούμε τις Γωγω Νικολουδακη Γκιτζιρη, Ειρηνη Κουγια, Μαριλένα Στεφάνου και Ειρήνη Χασάπη, για το βάψιμο προσώπου των παιδιών !!!
 
Eυχαριστούμε τη Ταβέρνα Το Πουρνάρι Κιβέρι και το GiannisTzas Katerina για τη προσφορά τους σε 100 σουβλάκια για τα παιδιά μας !!! Η εμπιστοσύνη τους στο σύλλογο, μας τιμά ιδιαίτερα και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε !!!
Ευχαριστούμε τα Σουβλάκια Μώρος για τη συνεργασία !!!

Τέλος το μεγαλύτερο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στα παιδιά που κάνουν αυτό για το οποίο παλεύουμε όλοι ........ μας χαρίζουν απλόχερα το χαμόγελο τους !!!!!!

Σύλλογος γονέων Τέταρτου Δημοτικού Άργους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ