ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023

Την πίτα τους έκοψαν η Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Αργολίδας - Κορινθίας και οι διαιτητές Ανατολικής Πελοποννήσου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:31:00 μ.μ. | | |
Βασιλόπιτα
Τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου στην αίθουσα Απόλλων στο Κεφαλάρι Άργους πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας τόσο της Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Αργολίδας – Κορινθίας, όσο και του Συνδέσμου Ερασιτεχνών Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ανατ. Πελοποννήσου.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους οι βουλευτές Αργολίδας κ.κ. Γιάννης Ανδριανός, Ανδρέας Πουλάς, ο Αντιπεριφεριάρχης Αργολίδας κ. Ιωάννης Μαντζούνης , ο Θεματικός Αντιπεριφεριάρχης για θέματα Περιβάλλοντος κ. Τάσος Γανώσης, ο Πρόεδρος του ΚΚΠ Κορίνθου κ. Βασίλης Ταγαράς και ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ στην Αργολίδα κ. Παναγιώτης Ψυχογιός.
Στο πλαίσιο αυτό η Ένωση τίμησε:

Τον κ. Δημήτριο Αγγελόπουλο Ιδρυτή και τέως Πρόεδρο της ΕΝΩΣΗΣ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ – ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ, για την μακρόχρονη , ανεκτίμητη και ανιδιοτελή προσφορά του στην 'Ένωση και την Ελληνική Καλαθοσφαίριση.

Τον Χριστόφορο Γκόλαντα – Αθλητή της Ολύμπια Αργολίδας, ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΑ ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΑΙΔΩΝ

Τον Α.Ο Δαναοί Άργους ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Τον Κ.Ο. Κορίνθου ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΝΔΡΩΝ

Τον Οίαξ Ναυπλίου Α.Ο ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ & ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ

Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα ευχάριστο και ζεστό ανάμεσα σε όλους τους παράγοντες αλλά και τους διαιτητές και αυτό είναι το πιο σημαντικό . Αυτή είναι και η μεγάλη επιτυχία της εκδήλωσης. Άλλωστε μεταξύ όλων των πρωταγωνιστών η αγάπη για το άθλημα είναι αυτή που νικά.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ