ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Σύλλογος Καρκινοπαθών 7 Φίλων Αργολίδας «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ»

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:05:00 μ.μ. | |
Βασιλόπιτα
Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών & Φίλων Ν. Αργολίδας «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ», έκοψε την πρωτοχρονιάτικη του πίτα, σε μια όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023 στο κοσμικό κέντρο Pantazis Royal στη Δαλαμανάρα.
Ευχαριστούμε πολύ το πλήθος των φίλων και ασθενών μας για την πρόθυμη και ζεστή τους παρουσία. Επίσης ευχαριστούμε θερμά που μας τίμησαν με την παρουσία τους τον Αιδεσιμολογιώτατο π. Δημοσθένη Γάτσιο εκπρόσωπο του Μητροπολίτη Αργολίδας, τον Πρόεδρο του Δ.Σ Δήμου ΄Αργους –Μυκηνών κ. Μπέγκο, τον Δήμαρχο Ναυπλιέων κ. Κωστούρο, τους βουλευτές του Νομού μας κ.κ. Ανδριανό και Α. Πουλά, καθώς και τον κ. Γκιόλα για τον χαιρετισμό που απέστειλε, την Πρόεδρο του ΔΟΠΠΑΤ κ. Ράλλη, τον Εκπρόσωπο Α. Διοικητού Φρουράς Ναυπλίου Λοχαγό Μηχανικού κ. Γεωργαντά, τον Δημοτικό Σύμβουλο Δήμου ΄Αργους-Μυκηνών επικεφαλή της παράταξης "Συμφωνία Δημιουργίας" κ. Παπαϊωάννου, τους υποψήφιους πολιτευτές του Νομού μας κ. Τάνταρου-Κρίγγου, κ. Παναγιωτοπούλου, κ. Χειβιδόπουλο, κ. Ψυχογιό, καθώς και τους εκπροσώπους συλλόγων και φορέων.
Επίσης ιδιαίτερα ευχαριστούμε το ζαχαροπλαστείο ΕΛΛΗΝΙΚΟ του κ. Νικολίτσα, το αρτοποιείο Κλειάσου Κωνσταντίνου για την προσφορά των πιτών και την Βιοτεχνία αρτοσκευασμάτων ULIS για την προσφορά των σφολιατοειδών.
΄Ηταν ένα ξεχωριστό αντάμωμα, με πολύ κέφι, χορό, χαμόγελα και θετική διάθεση και μια καλή ευκαιρία να συναντηθούμε ξανά με τους αγαπημένους μας φίλους! Και του χρόνου να είμαστε καλά και όλοι εδώ!!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ