ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023

Μαραθώνιος Ναυπλίου: Μοναδικές προσφορές για την μετακίνηση των επισκεπτών και τη διαμονή

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:58:00 μ.μ. | |
Μαραθώνιος Ναυπλίου
Η Οργανωτική Επιτροπή του Μαραθωνίου Ναυπλίου, ανακοινώνει τη συνεργασία της για μία ακόμη χρονιά με την ΚΤΕΛ Αργολίδας, την Ένωση Ξενοδόχων Ναυπλίου και τον Σύλλογο Εστίασης «το ανάπλι» .

Η ΚΤΕΛ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ είναι ο επίσημος φορέας μετακίνησης του Μαραθωνίου Ναυπλίου, παρέχοντας έκπτωση 50% στην μετακίνηση των δρομέων από και προς το Ναύπλιο, τις ημέρες διεξαγωγής του Μαραθωνίου. Η έκπτωση ισχύει από την Παρασκευή 3 Μαρτίου πριν από τον αγώνα έως και την Δευτέρα 6 Μαρτίου αμέσως μετά τον αγώνα. Προκειμένου να λάβετε την έκπτωση στο εισιτήριο του λεωφορείου παρακαλείστε, να προσκομίσετε στα εκδοτήρια της ΚΤΕΛ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ εκτυπωμένο το e-mail ολοκλήρωσης της εγγραφής συμμετοχής σας στον Μαραθώνιο μαζί με την ταυτότητά σας. Εναλλακτικά μπορείτε να εκδώσετε ηλεκτρονικά το εισιτήριο του λεωφορείου μέσα από το: https://ktelbus.gr/arg/ticketweb/ με τη χρήση του κωδικού εγγραφής σας.

Η ΚΤΕΛ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ προκειμένου να εξυπηρετήσει τους δρομείς του Μαραθωνίου Ναυπλίου, θα δρομολογήσει έκτακτο πρωινό δρομολόγιο από την Αθήνα προς το Ναύπλιο την Κυριακή του αγώνα 5 Μαρτίου, στις 05:15 από τον σταθμό υπεραστικών λεωφορείων στον Κηφισό και στις 05:30 από τον σταθμό του Μετρό στον “Ελαιώνα“.

Η Ένωση Ξενοδόχων Ναυπλίου και τα ξενοδοχεία που αναφέρονται στην παρακάτω κατάσταση, προσφέρει late chek out στις 15:00 την Κυριακή 5/03/23 και έκπτωση στην διαμονή 15%. Προκειμένου να λάβετε την έκπτωση θα πρέπει να προσκομίσετε εκτυπωμένο το e-mail ολοκλήρωσης της εγγραφής συμμετοχής σας στον Μαραθώνιο. Τα παραπάνω ισχύουν και για όσους έχουν κάνει ήδη την κράτηση.

Ο Σύλλογος Εστίασης «το ανάπλι» προσφέρει έκπτωση 10% στην διατροφή. Στην έκπτωση συμμετέχουν τα καταστήματα που έχουν αναρτημένη την Αφίσα του Μαραθωνίου με το λογότυπο του Συλλόγου.

Η Ο.Ε. ευχαριστεί δημόσια όλους τους παραπάνω αναφερόμενους υποστηρικτές του Μαραθωνίου για την προσφορά τους.

Οι εγγραφές των δρομέων συνεχίζονται σε όλες τις αγωνιστικές κατηγορίες

Για εγγραφές ακολουθείστε τον σύνδεσμο: https://www.nafpliomarathon.gr/eggrafes/


ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ 4-5/03/2023

Τα ξενοδοχεία που θα παρέχουν δωρεάν late check out είναι τα ακόλουθα:

NAFPLIA HOTEL

ΕLΕΝΑ HOTEL

PARK HOTEL

LETONUEVO HOTEL

3SIXTY HOTEL & SUITES

IPPOLITI HOTEL

CASTELLANO HOTEL & SUITES

ΝAFSIMEDON HOTEL

KASTELLO HOTEL

Τα ξενοδοχεία που θα παρέχουν έκπτωση 15% στην διαμονή είναι τα ακόλουθα:


LETONUEVO HOTEL

AMALIA HOTEL

3SIXTY HOTEL & SUITES

IPPOLITI HOTEL

CASTELLANO HOTEL & SUITES

ΝAFSIMEDON HOTEL

KASTELLO HOTEL

Με εκτίμηση

Ένωση Ξενοδόχων Ναυπλίου

Από το Γραφείο Τύπου Δείτε το Τηλεοπτικό ΣΠΟΤ Μαραθώνιος Ναυπλίου 2023 - Spot
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ