ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2023

Παναγιώτης Ψυχογυιός: Οι συλλογικές προσπάθειες σαν και αυτή του Παπα-Λευτέρη είναι άξιες θαυμασμού

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 2:00:00 μ.μ. | |
Παναγιώτης Ψυχογυιός
Στην συνείδηση των ανθρώπων της Αργολίδας ο Πατέρας Ελευθέριος Μίχος είναι ο άνθρωπος που έχει συνδέσει όλα αυτά τα χρόνια το όνομα του με τους συνεχείς αγώνες για την δημιουργία του κτιρίου του Συσσιτίου του Ι.Ν. Ευαγγελίστριας Ναυπλίου και την αναβάθμιση συνολικά της δομής. 

Η συμβολή του Παπα-Λευτέρη και των υπέροχων εθελοντών του συσσιτίου προς τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες της περιοχής μας είναι ανεκτίμητης αξίας,καθώς εκατοντάδες είναι οι συμπολίτες μας που στηρίζονται καθημερινά.

Είναι σημαντικό στις εποχές που ζούμε να μην χαθεί η ανθρωπιά! Είναι σημαντικό να συνεχίσει να υπάρχει η θέληση για κοινωνική προσφορά και αλληλεγγύη. 

Οι συλλογικές προσπάθειες σαν και αυτή είναι άξιες θαυμασμού αλλά ταυτόχρονα θα πρέπει να αποτελούν εφαλτήριο για την περεταίρω ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας.

Οι άνθρωποι που παλεύουν καθημερινά να καλύψουν τις αδυναμίες και τα κενά της οργανωμένης πολιτείας και να στηρίξουν τους ευάλωτους συμπολίτες μας, χρειάζονται την αμέριστη στήριξη όλων μας για να μπορέσουν να συνεχίσουν το τεράστιο κοινωνικό τους έργο.

Παναγιώτης Ψυχογυιός
Υποψήφιος Βουλευτής Αργολίδας 
ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ