ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023

Έκθεση εικαστικών έργων με θέμα ΄΄Η μάσκα΄΄ στον Προοδευτικό Σύλλογο Ναυπλίου "Ο Παλαμήδης"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:20:00 μ.μ. | | |
Απόκριες
Ο Προοδευτικός Σύλλογος Ναυπλίου ΄΄Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ΄΄, μετέχει πάντοτε σε εκδηλώσεις που αφορούν στον πολιτισμό, στα έθιμα, στις ηθογραφικές και λαογραφικές παρακαταθήκες που συμβαίνουν και αναβιώνουν στον κοινωνικό ιστό της πόλης μας… ως οργανωτής ή/και συνδιοργανωτής δηλώνει πάντοτε την παρουσία του στα δρώμενα του Ναυπλίου… μακριά από κάθε είδους σκοπιμότητες, δηλώνει την αγάπη του και τον σεβασμό του στην παράδοση και στην πρωτοπορία… στις προηγούμενες και στις επόμενες γενιές των δημοτών… στο παρελθόν και στο μέλλον… προσελκύοντας τους νέους πολίτες να χτίσουν πάνω στις γερές αξίες και βάσεις…

Σε συνεργασία με τον Δήμο Ναυπλιέων και τον Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. Ναυπλίου, στην αίθουσα πολιτισμού του Συλλόγου θα πραγματοποιηθεί έκθεση εικαστικών έργων με θέμα ΄΄η μάσκα΄΄.

Η έκθεση δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί δίχως την αφιλοκερδή συμμετοχή των καταξιωμένων εικαστικών καλλιτεχνών μας που με την έμπνευση και τις δημιουργίες τους πλουτίζουν την κοινωνική ζωή της πόλης (τα ονόματα των εικαστικών που μετέχουν με τα έργα τους στην έκθεση θα ανακοινωθούν σε επόμενο Δελτίο Τύπου).

Το θέμα της έκθεσης σχετίζεται άμεσα με τις απόκριες αλλά και με προεκτάσεις που έχει ΄΄η μάσκα΄΄ στις ανθρώπινες σχέσεις.

Η έκθεση, που εντάσσεται στο πλαίσιο των αποκριάτικων εκδηλώσεων, θα εγκαινιαστεί στις 7.30 το βράδυ της Δευτέρας 20 Φεβρουαρίου 2023 στον χώρο του Συλλόγου (Σταϊκοπούλου 52 στην παλιά πόλη) και θα διαρκέσει έως τις 5 Μαρτίου (ώρες επισκέψεων 19.00 – 22.00).

Από τους συνδιοργανωτές



\

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ