ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2023

Γεώργιος Μπενέκος: Αποχωρώ από την παράταξη της Συμφωνίας Δημιουργίας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:13:00 π.μ. | |
Γεώργιος Μπενέκος
Εντάχθηκα στο συνδυασμό “Συμφωνία Δημιουργίας”, έχοντας την πεποίθηση ότι η Δημοτική Αρχή του Δημήτρη Καμπόσου δεν έχει πλέον να προσφέρει τίποτα στο Δήμο Άργους Μυκηνών, αντίθετα έχει συντελέσει στο μαρασμό της πόλης και την εγκατάλειψη των χωριών.

Μετά όμως την ένταξη μεσολάβησαν τα εξής γεγονότα που με γέμισαν απογοήτευση αλλά και υποψίες:

Α) Το γεγονός ότι όταν ανακοινώθηκε ο συνδυασμός “Πρωτοβουλία” με επικεφαλής τον κ. Ιωάννη Μαλτέζο, συνδυασμός ο οποίος είχε επίσης σαφή στάση απέναντι στη Δημοτική Αρχή, η Συμφωνία Δημιουργίας εξέδωσε Δελτίο Τύπου με το οποίο κατέκρινε όχι τη Δημοτική Αρχή Καμπόσου αλλά το νέο αυτό συνδυασμό.

Β) Το γεγονός ότι στην κοπή της πίτας του Συνδυασμού Καμπόσου, ο Δήμαρχος απηύθυνε πρόσκληση στα μέλη της Συμφωνίας Δημιουργίας να επανέλθουν στη Δημοτική Αρχή. Αντίδραση υπήρξε από τη Συμφωνία Δημιουργίας μετά από τρεις ημέρες και μόνο μετά από δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για ανυπαρξία αντίδρασης.

Γ) Το γεγονός ότι ενώ τις τελευταίες εβδομάδες προέκυψαν δημοσιεύματα αθηναϊκών εφημερίδων αλλά και πολλά άλλα σοβαρά ζητήματα σχετικά με το Δήμο Άργους Μυκηνών, καμμία σοβαρή αντιπολίτευση δεν υπήρξε από πλευράς Συμφωνίας Δημιουργίας.

Δ.) Σημερινά δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για συναντήσεις ενός εκ των κεντρικών στελεχών της παράταξης με το Δήμαρχο Δημήτρη Καμπόσο, τα οποία επί της ουσίας δεν έχουν διαψευσθεί.

Μετά από τα παραπάνω, καταλαβαίνω ότι η απόλυτη αντίθεσή μου απέναντι στη Δημοτική Αρχή Καμπόσου δεν μπορεί να εκφραστεί μέσα από την ένταξη μου στη Συμφωνία Δημιουργίας. Δηλώνω λοιπόν ότι για τους παραπάνω λόγους αποχωρώ από την παράταξη της Συμφωνίας Δημιουργίας και δεν επιθυμώ να είμαι μέλος αυτής.


Στέρνα, 20 Φεβρουαρίου 2023
Γεώργιος Μπενέκος
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ