ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023

Φρένο στον Παναργειακό από τον ΑΟ Πυλίου στην Κώ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:37:00 π.μ. | | |
Ποδόσφαιρο
Δείχνοντας για ακόμη μια φορά ότι στο Πυλί είναι ανίκητος ο Α.Ο Πυλίου, επικράτησε με 2-1 του Παναργειακού για την 15η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής (4ος Όμιλος). 

Σκόρερ για την ομάδα του Δημήτρη Χρυσόπουλου οι Βουκομάνοβιτς και Αποστολίδης ενώ ο Ντε Σόουζα ήταν αυτός που μείωσε στις καθυστερήσεις για τον Παναργειακό. 

Μετά την ήττα αυτή την πρώτη με τον Γιώργο Βαζάκα στο πάγκο ο Παναργειακός υποχώρησε στη βαθμολογία, βρίσκεται στην 9η θέση με 18 βαθμούς και την επόμενη εβδομάδα αγωνίζεται εντός έδρας με τον πρωτοπόρο Αιολικό.

Α.Ο Πυλίου (Δημήτρης Χρυσόπουλος): Τοπουζλής, Χατζηβασίλης, Μπριλάκης, Μπέρτος, Παναγιωτόπουλος, Χατζησουλεϊμάν (46’ Αποστολίδης), Μαυρόπουλος, Δρόσος (89’ Μαργαρίτης), Τουργαΐδης (69’ Χατζηνικολάου), Κότζα (89’ Σκέντζος), Βουκομάνοβιτς (79’ Τάσιος).

Παναργειακός (Γιώργος Βαζάκας): Παππάς, Πατσιαβούρας (88’ Πλαστουργός), Λιακόπουλος, Σακελλαρόπουλος, Τσιώλης, Μαρίνης (57’΄λ.τ. Καπετανάκης), Καμπεράι (88’ Φλώρος), Ντε Σόουζα, Τσάνι Α. (88’ Θεοδοσιάδης), Τσάνι Λ. (65’ Χαλκιαδάκης), Σαΐρίνεν
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ